• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

27.01.2022

12:55

SLOBA VASIĆ KRENUO NA OPERACIJU ŽELUCA, SUPRUGA SE PROTIVI: Sa Darkom Lazićem sam se čuo više puta da mi kaže da li je to stvarno ozbiljno! (VIDEO)

e-stock

Estrada

SLOBA VASIĆ KRENUO NA OPERACIJU ŽELUCA, SUPRUGA SE PROTIVI: Sa Darkom Lazićem sam se čuo više puta da mi kaže da li je to stvarno ozbiljno! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati pevač odlučio je da ode na rizičnu operaciju, a pre toga se obratio novinarima

Sloba Vasić danas je sa suprugom Lelom i ćerkicom Marija došao u jednu privatnu kliniku kako bi uradio sve analize i kako bi ga lekari operisali 5. februara.

Foto: Informer

Sloba sa doktorom

- Nemam tremu, nego sam više uzbuđen da to sve dobro prođe - kaže Sloba i dodaje da se na ovo dolučio zbog fizičkog izgleda:

- Do odluke sam došao jer imam taj višak kilograma koji mi smeta, a i zvog fizičkog izgleda. I eto, želim toga da se rešim - izjavio je Sloba.

Šta je sve kazao Vasić i zvbog čega se njegova supruga protivi pogledajte u video snimku:

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU JOVANE JEREMIĆ: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Kada prestanu da zderu nece ni biti viska kilograma - hahaha. Stavljaju zivot na kocku !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija