• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sedam/Informer/D. I.

29.01.2022

13:45

DŽIŽA PROGOVORILA O INCIDENTU SA SNIMANJA! Pevačica se oglasila o Ceci i Đorđu Davidu!

printscreen

Estrada

DŽIŽA PROGOVORILA O INCIDENTU SA SNIMANJA! Pevačica se oglasila o Ceci i Đorđu Davidu!

Podeli vest

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca povremeno je na meti članova žirija u "Zvezdama Granda"

Aleksandra Stojković Džidža osvrnula se konačno na izjave Cece Ražnatović koje je uputila njenom ocu Bosancu tokom žiriranja u "Zvezdama Granda". Osim o ovome, bilo je priče da ju je Đorđe David indirektno izvređao na jednom snimanju. Pevačica je sada otvorila dušu i sve prokomentarisala.

Foto: Promo

Džidža konačno otkrila šta misli

Da li želiš da se ubuduće baviš pedagogijom, s obzirom da to studiraš?

- To mi je želja, da budem, na primer, profesor klavira u nižoj muzičkoj školi, da radim sa decom. To mi je cilj, ali videćemo. Ne mislim da pevam večno. Dokle god me bude služio dobar stas i dobar glas, do tada ću nastupati. Čim jedno zakaže, gotovo je (smeh). Cilj mi je da budem profesor muzike, a ne samo pevačica i da mi se na tome zadrži znanje. Kažu da se od muzike bolje živi, ali stvarno ne planiram da u zrelim godinama odlazim na tezge, već da imam neku svoju školicu, par đaka koje ću podučavati i možda još nešto pored toga čime bih se bavila. Nije novac najbitniji.

Da li ti smeta što se tvoje ime konstantno provlači među žirijem "Zvezda Granda" ili ti doprinosi popularnosti?

- Ne doprinosi mi, ali mi ni ne odmaže. Neka me pominju, neka "udaraju" (smeh), ne smeta meni to. Već sam jednom rekla da, šta god da bilo ko kaže o meni, niti mene niti Dragana pogađa. Po tom pitanju smo totalno isključeni, i on i ja.

Foto: ATAIMAGES

Ceca Ražnatović

Ceca te je u jednoj od emisija spomenula u negativnom kontekstu. Da li te je to povredilo i uvredilo?

- Ne, mislim da je tada došlo do nesporazuma između nje i Dragana i da je ona to rekla pomalo ishitreno. Mislim da nije imala neku zlu nameru, zato i nisam želela da se raspravljam sa njom.

Tvoje ime se provlačilo u negativnoj konotaciji i sa Đorđem Davidom. Kako se pisalo, on te je indirektno vređao na jednom snimanju emisije gde ste oboje bili gosti.

- Sve sam rekla što sam imala o tome. Neću i ne želim to da komentarišem. To me ne zanima i on me ne zanima. I mene su pitali ljudi da li sam čula, direktno mi nije dobacivao, ali je bio na tom snimanju. Svako ima prava da psuje i da vređa. To je njihova kultura, nije moja. On je stariji čovek i nemam šta ja tu da komentarišem.

Ko ti je simpatičan, a ko antipatičan od očevih kolega iz žirija?

- Moj otac mi je svakako najsimpatičniji (smeh). Ne nervira me niko posebno, svako ima svoju ulogu i iz nekog je razloga tu. To je šou i Saša Popović zna zašto je tu doveo baš svakog od njih. Malo mi je postala dosadna ta emisija, pa je ni ne pratim u poslednje vreme.

Nedavno si obelodanila da imaš dečka. Kako ti je u ljubavnoj vezi, jesi li ispunjena?

- Da, odnedavno smo zajedno, nekih dva, tri meseca. On je malo više van naše zemlje nego što je ovde, ali ja sam se prepustila, pa ćemo videti šta će biti. Ne volim ništa da forsiram, svadba, deca i ostalo. Dokle ide ide, i to je to, videćemo u budućnosti šta će biti.

Da li priželjkuješ da se ostvariš kao majka?

- To da, svakako. Mi smo već u godinama kada bi trebalo da razmišljamo o tim stvarima. S druge strane, neću da po svaku cenu planiram bebu s prvim koji naiđe. To je van pameti. Ali, on mi već sada deluje kao neko sa kim bih mogla da zasnujem porodicu. Videćemo, ali mi se dopada što ume da se nosi sa mojim poslom, iako nije iz naše branše. Jako je fin i normalan momak. Rođen je u Beogradu, ali sada živi u inostranstvu. Videćemo da li će da se vratiti ovamo ili ću ja ići tamo, ali ne bih baš rekla da ću ja ići bilo gde (smeh).

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija