• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

08:09

POGODITE! Ko je na ovoj fotografiji? POZNATA PEVAČICA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU

Instagram

Estrada

POGODITE! Ko je na ovoj fotografiji? POZNATA PEVAČICA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU

Podeli vest

Možete li da prvu loptu da kažete koja pevačica se nalazi na fotografiji? Da li ste sigurni u odgovor koji ste dali?

Neki kažu da se fotki nalazi Lepa Brena, drugi tvrde da je ipak u pitanju Jovana Mišković, pojedini veruju da nije ni jedna ni druga. A šta mislite vi?

Otkrićemo vam misteriju! Na fotografiji je jedna od

Foto: Instagram

Lepa Brena

najvećih zvezda na Balkanu, Lepa Brena! Nakon što je obišla pola sveta, folk zvezda je odlučila da dođe malo u Beograd, ali ni tu nije bila mirna! Odmah je otišla u noćni provod, odakle je objavila ovu fotografiju. Međutim Brena, ili drugarica koja je fotkala ovaj trenutak, se zaigrala u foto šopu, pa pevačica uopšte ne liči na sebe.
Sa Brenom u provodu bila je i folkerka Sanja Đorđević koja se takođe na svojim društvenim mrežama pohvalila fotografijom. Na njoj pevačica više liče na sebi jer nisu preterano fotošopirane.


Šta vi mislite, da li su preterale sa foto-šopom na prvoj fotografiji?

Foto: Instagram

Lepa Brena i Sanja Đorđević sa drugaricom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija