• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/Informe/M.K

17.02.2022

17:03

KRSTINJA TODOROVIĆ PRVI PUT NAKON OPERACIJE! Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi

Estrada

KRSTINJA TODOROVIĆ PRVI PUT NAKON OPERACIJE! Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi

Podeli vest

Oglasila se zvezda granda nakon operacije.

" Krstinja Todorović nedavno se podvrgla operaciji viška kože, budući da je to problem sa kojim se mučila nakon što je izgubila 80 kilograma.

Foto: Foto: Siniša Medić

Prvi put javno pojavila nakon operacije i rekacije su odlične.

- Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi, a mislim da će krajnji rezultat biti za nekoliko meseci, da ćemo se svi šokirati. Još uvek nisam svesna. Periodično podnosim oporavak, kako kada, nekada sam super, nekada sam psihološki u svom ludilu. Super se oporavljam, malo sporije, ali uspešno - ističe Krstinja koja otkriva da li je bila uplašena.

- Iskrena da budem, u startu nisam bila svesna koliko je to zapravo jedan ozbiljan zahvat i nisam bila u strahu sve do momenta dok nisam ušla u salu. Tada sam shvatila da je to to, bile su suze, mešana osećanja i strah od eventualnih komplikacija, da li će boleti kada se probudim. Na sve to imala sam minimalne bolove, više sam osećala da fali pola mene, kada mi je doktor rekao da skinemo čaršaf da vidiš šta sam zapravo uradila, bila sam šokirana, taj osećaj je više bio čudan nego što je bolelo.

Zvezda Granda ističe da joj je Popović ponudio još nekoliko estetskih korekcija, ako za to bude bilo potrebe.

- Čuli smo se, zahvaljujem mu se puno koji mu je omogućio sve, kao i eventualne korekcije ako bude potrebe nakon ovoga. Imam njegovu punu podršku i jako sam srećna zbog toga, jako je lepo imati podršku od velikih ljudi, naročito kada ti je neophodna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija