• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

22.02.2022

15:47

GOGA PRODALA STAN IZ KOG SU JE IZVRŠITELJI ISELJAVALI! Otkriveno gde sada živi sa SINOM!

Estrada

GOGA PRODALA STAN IZ KOG SU JE IZVRŠITELJI ISELJAVALI! Otkriveno gde sada živi sa SINOM!

Podeli vest

Pevačica je sa sinom stigla u Srbiju nakon razvoda od supruga

Goga Sekulić razvela se od supruga Uroša Domanoviuća, a potom se sa sinom vratila u Beograd gde će živeti u budućnosti. 

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

Međutim, otkriveno je da je Sekulićeva prodala stan koji je kupila dok je bila devojka, a koji je zbog visoke rate u švajcarskim francima teško otplaćivala i zbog kog su joj na vrata dolazili izvršitelji. 

Ono što je poznato je da je Goga 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima i kupila stan od 30 kvadratnih metara u Ulici Dimitrija Tucovića za 52.000 evra. Nedugo nakon što je postala vlasnica nekretnine krenule su muke jer joj je mesečna rata za kredit porasla za 450 evra. Ona je u početku odbijala da plaća razliku od dogovorene sume, da bi kasnije tužila banku i dobila sudski spot. Ona je u međuvremenu dobijala i opomene za iseljenje iz stana zbog neimirenih računa, ali uspela je da se izbori do kraja, otplati kredit od 80.000 evra i zadrži nekretninu.

Foto: Informer

Okončali brak...

- Goga je kvadraturu stana birala dok je bila devojka i nije imala porodicu. Za nju je prostor od 30 kvadratnih metara bio sasvim dovoljan, ali po doseljenju u sprsku prestonicu postao je tesan za nju i dete. Dugo je bila u pregovorima oko prodaje i na kraju je uspela da ga proda za dobru svotu novca - otkriva izvor i dodaje da je Goga iznajmila nekretninu na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save.

- Trenutno je u fino opremljenom stanu na Vračaru, gde ima dovoljno prostora za nju i dete - zaključuje izvor.

Podsetimo, Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović okončali su bračnu zajednicu pre šest meseci, a nedavno su kod avokata podneli papire za razvod braka. S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačnu na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina Vasilij Andreja.

POGLEDAJTE ŠTA JE ZA INFORMER.RS KAZALA CECA O RASKIDU S BOGDANOM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija