• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.03.2022

12:16

ISPRIČAĆE SE SA TUŽILAŠTVOM! Aca Lukas odbrusio Oliveri Kovačević i RTS-u: Ne pretimo praznom puškom!

Informer

Estrada

ISPRIČAĆE SE SA TUŽILAŠTVOM! Aca Lukas odbrusio Oliveri Kovačević i RTS-u: Ne pretimo praznom puškom!

Podeli vest

Sve će utvrditi nadležni organi!

Izbor za pesmu koja će nas predstavljati na Evrovizijskom festivalu je završen u subotu, a glasovima žirija i publike, ubedljivu pobedu je odnela Ana Đurić Konstrakta

Međutim, Aca Lukas, koji se takođe takmičio na ovom festivalu, tvrdi da je "sve namešteno kako on ne bi pobedio". Naime, folker je optužio Oliveru Kovačević i čelnike RTS-a da je glasanje bilo neregularno, te da je Olivera prošle godine primila mito od čak 30.000 evra.

Uz njegove reči stao je i pevačev menadžer, Saša Mirković, a sada se oglasio i sam Lukas:

Foto: Printscreen You Tube

- Ja sam na Prvoj televiziji u svom jučerasnjem gostovanju vrlo jasno rekao da moju priču u vezi svih marifetluka na takmičenju za "Izbor za pesmu Evrovizije" , i sve dalje radnje nastavljaju advokati a potom i tužilaštvo. Kao ozbiljan covek i umetnik, otac četvoro dece, budite sigurni da ovakve stvari javno nikada ne bih izgovorio da nemam ozbiljno utemeljenje za ono sto sam rekao - rekao je Lukas, i dodao:

- Trenutno nemam nameru da pre organa koji to treba da utvrde bilo šta pricam i prejudiciram, kao što to rade u medijima ljudi sa RTS-a. Nikakve potrebe, što se mene tiče, nema da pokazuju nekakve fantomske papire u kojima potvrđuju regularnost glasanja, jer takav papir može da otkuca i moja ćerka Viktorija koja ima deset godina kod svoje kuće na računaru. Ja im svoje dokaze neću pružati, jer će sa njima imati priliku da se suoče onda kada budu pozvani da odgovore na krivične prijave koje ce dobiti sutra u toku dana! - poručio je Aca, pa dodao:

Foto: Printscreen You Tube

- Pa onda tamo neka donesu i svoje dokaze i papire i svedoke koje ovih dana veoma ažurno vozaju po medijima, ne bi li ubedili javnost da su ispravni. Nemam ništa protiv, samo što će ovog puta osim medijskog ubeđivanja, koje im baš nešto i ne ide od ruke, morati da ubede nadležne organe! Dakle, potrebe nema da ikome sada objašnjavam kako i zašto sam ovo što sam rekao - rekao! Javnost će se vrlo brzo uveriti da li je istina sve ovo za šta smo ja , Saša Mirković i naša produkcija i autorski tim optuzili celnike RTS-a! A njima mogu da poručim da kuknjava preko medija može da pomogne samo onda kada nisi odlučan u onome što radiš kao što oni nisu odlučni, pa prete tužbama koje ne smeju da podnesu, jer znaju da su do guše u mahinacijama i malverzacijama! E sada će mislim morati da se suoče sa ozbiljnom odbranom, a ne sa slikanjem kojekakvih hartija i non-šalantnim objavljivanjem u javnosti kako je to tobože najvalidniji dokaz i tu nema šta da se prica! Slazem se, sa mnom nema, ali će sa tužilaštvom, Boga mi, imati baš, baš da se ispričaju, jer mi ne pretimo nikome, a pogotovo to ne radimo prazne puške kao neki! Neka se oni blago meni spreme da to sve objasne tamo gde treba - rekao je Lukas.

Takođe, pevač je napomenuo da se kroz medije provlače pogrešne informacije:

- I koliko vidim po medijima se provlači jedna pogrešna interpretacija mojih reči. Nikada nisam rekao da je Olivera Kovačević uzela novac za pobedu Sare Jo! Vrlo jasno i precizno sam rekao da je Olivera Kovačević, za prošli Eurosong, na našem izboru uzela 30.000 evra da bi grupa Hurricane pobedila na tom takmicenju! I to sada ponavljam da ne bi bilo zabune, jer je neko pokušao da podmetne nesto što ja nisam rekao! - bio je jasan Lukas.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija