• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.03.2022

18:15

MILI JE ZALJUBLJEN U CECU KAO KONJ! Muzičar sve potvrdio, a onda se povela priča o njihovom BRAKU!

Youtube printscreeen

Estrada

MILI JE ZALJUBLJEN U CECU KAO KONJ! Muzičar sve potvrdio, a onda se povela priča o njihovom BRAKU!

Podeli vest

Muzičar i pevačica ponovo u klinču, a sada su isplivale neke zanimljive informacije

Svetlana Ceca Ražnatović je na "ratnoj je nozi" sa Aleksandrom Milićem Milijem odranije, a često dolaze u sukob i zbog kandidata. Ceca je i u emisiji koja će biti emitovana sledećeg vikenda branila svoje stavove, ali umesto da s eposvađaju, povela se priča o tome da je Mili aljubljen u nju:

Foto: Informer

Šou program na snimanju...

- Ja sam devojci dala glas, da nisam dala glas kao tvoj mentor što ne daje mojim kandidatima jer glumi ludilo, onda ja ne aplaudiram i ne vičem "bravo, bravo" - objasnila je Ceca, a zatim optužila Milija da "sapliće", na šta se nadovezao Đorđe David i konstatovao:

- Aleksandar Milić Mili je vrlo ozbiljno zaljubljen u Svetlanu Cecu Ražnatović, ali zaljubljen kao konj!

Od Cecinog dolaska u žiri i Saša Popović tvrdi isto, a Mili je na to sa osmehom odgovorio:

Foto: printscreen

Sve priznao...

- Ja to javno potvrđujem, nije to nikakva tajna.

Dragan Stojković Bosanac se zatim našalio, rekavši kako zamišlja brak sa Cecom, kada bi mu ona bila supruga.

- Da mi sprema jelo, da kuva, kad spavam popodne da se tiho javi na telefon - objasnio je Bosanac, a Ceca je kroz smeh odgovorila:

- Apsolutno sam se pronašla u toj priči, to sam ja.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija