• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

21.03.2022

08:20

ĐOKOVIĆ I MILICA PAVLOVIĆ ZAJEDNO NA RUČKU! Otkrivamo sve detalje susreta pevačice i najboljeg srpskog tenisera!

Tanjug/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ĐOKOVIĆ I MILICA PAVLOVIĆ ZAJEDNO NA RUČKU! Otkrivamo sve detalje susreta pevačice i najboljeg srpskog tenisera!

Podeli vest

Novak Đoković (34) zapratio je Milicu Pavlović (30) i Severinu Vučković (49) na Instagramu.

Otkad je pre dva meseca deportovan iz Australije, najbolji srpski teniser ima više slobodnog vremena, pa je aktivan na društvenim mrežama.

Voli pevačice

Našeg najpoznatijeg sportistu na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu i Seve. Đoković se zainteresovao za "se*si sinjoritu" pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

- Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! 

Kako saznajemo, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku!

- Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor za Informer i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu!

Pored nje, Đoković je počeo da prati i hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, koja je javno priznala da ga obožava. 

"Čestitam na svim pobedama. Ne samo sportskim, nego i životnim. Čast je živeti u vreme Novaka Đokovića", napisala je nedavno Seve teniseru ispod jedne fotografije, posle čega ju je on zapratio na Instagramu.

Foto: instagram/severina

Severina Kojić

Kako saznajemo, postoji mogućnost da i Severina postane Noletova komšinica! Ona je nedavno viđena kako razgleda stanove upravo u Vestu 65, gde Đoković živi.

Gotivi i glumice

Osim za Milicu i Seve, Đoković se na društvenim mrežama zanima i za druge pevačice. Novak prati i Saru Jo, Editu Aradinović, Ninu Badrić, Tijanu Dapčević, Mariju Šerifović, kao i Milicu Todorović koja mu je pevala na svadbi. Teniser na Instagramu gleda i profile glumica Slobode i Dragane Mićalović, Anđele Jovanović, Marije Karan, Milene Radulović...

Prija mu pevala na uvce 

Nole na Instagramu prati i Aleksandru Prijović, koja je u nekoliko navrata navijala za njega iz VIP lože na "Srbija openu" u Beogradu. Pevačica je prisustvovala i slavljima koja su organizovali Novakovi roditelji Dijana i Srđan povodom njegovih pobeda na svetskim turnirima. 

- Poznajem Novaka, divan je čovek i fenomenalan sportista. Pevala sam i na njegovim privatnim slavljima. Uvek smo se lepo proveli - kaže Prija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija