• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2022

17:18

TEI TAIROVIĆ LETE PARE, A ISPADAJU GRUDI! Haos na nastupu mlade pevačice - publiku počastila golotinjom (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

TEI TAIROVIĆ LETE PARE, A ISPADAJU GRUDI! Haos na nastupu mlade pevačice - publiku počastila golotinjom (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Tea Tairović važi za kraljicu bakšiša, a sada je isplivao snimak na društvenim mrežama koji i dokazuje zašto je to tako

Tea je na jednom nastupu zablistala u provokativnom izdanju, a u jednom momentu joj je ispala dojka iz minimalističkog kompleta. 

Dok je Tea pevala, novčanice su letele sa svih strana, a snimak sa tog nastupa pojavio se i na društvenoj mreži Instagram.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE

Foto: printscreen instagram/tea_tairovic

Tea Tairović kraljica bakšiša

Podsetimo, Tea Tairović već neko vreme važi za kraljicu bakšiša, a mladu pevačicu proslavio je hit "Hajde", koji je objavila prošle godine.

Tea je jednom prokomentarisala to što je zovu "kraljicom bakšiša".

 - Ne smeta mi to što me nazivaju tako, gledam na to kao na nešto dobro i kao na nagradu, jer sam u tom trenutku uspela da razveselim ljude na slavlju. To nije ništa loše - rekla je Tea ranije, a pevačica je zahvaljujući samo jednom svom hitu na romskoj svadbi u Nemačkoj za veče zaradila 14.000 evra, kada su gosti od pevačice tražili da pesmu "Hajde" otpeva čak 47 puta.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija