• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2022

07:05

NJEN DOM VAŽI ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH NA ESTRADI! Ovde je Ana provodila najlepše trenutke sa Mrkom (FOTO)

Darko Cvetanović

Estrada

NJEN DOM VAŽI ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH NA ESTRADI! Ovde je Ana provodila najlepše trenutke sa Mrkom (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta živi u luksuznom stanu u centru Beograda

Ana Bekuta više od četrdeset godina opstaje na javnoj sceni, a pevačica živi na Vračaru i njen dom važi za jedan od najlepših na estradi.

Nalazi se na vrhu zgrade, a svi koji su bili u njenom domu tvrde da je prava omaza topline i da je svaki komad nameštaja pažljivo biran.

Foto: printscreen

Ana Bekuta u svom stanu

"Stan je okrečen u belo, dok zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju", rekla je o svom domu članica žirija "Zvezda Granda", a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, kao i da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum.

Foto: printscreen

Zanimljivo je da u jednom delu stana Ana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na događaje. U svom domu, pevačica ima čak i sopstvenu kancelariju.

Foto: printscreen

Pevačica je dugo birala stan koji će kupiti, a godinama kasnije je otplaćivala kredit.

- Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam ga videla, zbog te svetlosti, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam za ovaj stan - rekla je Bekuta za "Grand News" 2020. godine.

Foto: printscreen

- Najviše kuvam čaj od koprive. Mama mi šalje kukuruzno brašno koje ja prosejem - pričala je tada Bekuta i pokazala i Mrkonjićeve nagrade.

- Ono zbog čega ja ovaj stan najviše volim je ova terasa na kojoj leti faktički živim. Divan osećaj slobode i svežeg vazduha - istakla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija