• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

14.04.2022

14:40

OVIM PONAŠANJEM ĆEŠ VRLO BRZO OTIĆI U ZABORAV! Siniša Medić isprozivao takmičarku Zvezda Granda

Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Estrada

OVIM PONAŠANJEM ĆEŠ VRLO BRZO OTIĆI U ZABORAV! Siniša Medić isprozivao takmičarku Zvezda Granda

Podeli vest

Voditelj Siniša Medić izrevoltiran ponašanjem takmičarke Zvezda Granda, pa joj brutalno odgovorio

Anastasija Ićurup, nedavno je napustila takmičenje Zvezda Granda zbog kritika na račun njenog stajlinga.

Pošto je za medije mlada pevačica žestoko odgovorila žiriju, prevashodno Ani Bekuti koja je bila veoma kritična tokom komentarisanja, da je nisu smeli ranije kritikovati dok je Jelena Karleuša bila u žiriju, oglasio se oglasio voditelj, novinar i urednik Siniša Medić koji je oštro osudio ovakvo ponašanje mlade pevačice.

- Šou biznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji. Imamo i slučaj devojke koja je izašla zbog skandala iz Zvezda Granda, snimila je pesmu i nigde više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvezdama - bio je oštar Medić.

- Sram bilo ovu devojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Ovakvim ponašanjem će vrlo brzo otići u zaborav - brutalan je za kraj bio voditelj.

Foto: printscreen instagram

- Nikada ne komentarišem nečije izjave javno, ali Anastasija, Ićurup sram te bilo!!!! Kao prvo, može da ti se ne sviđa nečiji komentari, ali do kraja života treba da držiš glavu dole kao duboki naklon velikim karijerama Ane Bekute i Snežane Đurišić! Koristile su mnoge marketing na način na koji i ti. Spremila si novu pesmu ok, a gde ćeš je promovisati...Jutjub nije dovoljan! Još jednom sram te bilo izrečenih reči radi sopstvenog marketinga! - bio je brutalna Siniša i na svom storiju

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17