• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

18.04.2022

07:55

BOBA POROGOVORIO O INVESTICIJI VREDNOJ 50 MILIONA EVRA! A evo šta je rekao o prodaji Granda

Estrada

BOBA POROGOVORIO O INVESTICIJI VREDNOJ 50 MILIONA EVRA! A evo šta je rekao o prodaji Granda

Podeli vest

Prošle godine je vest da su Brena, Boba i Popović rešili da prodaju "Grand" odjeknula kao bomba

Lepa Brena, Boba Živojinović i Saša Popović doneli su važnu odluku, a od tada se mnogo spekulisalo o tome koliko su profitirali.

Boba Živojinović je sada prvi put progovorio o prodaji "Granda", te je otkrio da iza svega stoji on, a ne Brena i Popović.

 

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Boba Živojinović o prodaji "Granda"

- Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za dve nedelje - rekao je Boba, a zatim je otkrio da njih dvoje sada već ulažu u neke nove projekte:

- Imamo nekoliko vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju - zaključio je Boba posle prodaje "Granda".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija