• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

08:51

EVO KOGA SADA LJUBI ANABELA ATIJAS! Pevačica zaljubljena do ušiju, otkrila detalje ljubavi sa njim (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

EVO KOGA SADA LJUBI ANABELA ATIJAS! Pevačica zaljubljena do ušiju, otkrila detalje ljubavi sa njim (FOTO)

Podeli vest

Anabela Atijas progovorila je o svom emotivnom statusu, a onda se dotakla i braka sa Andrejem Atijasom

- Ja sam srećna i zadovoljna, ovako mi je lepo. Nisam više u braku, ali sam u zajednici sa istim čovekom. Naš razvod je rešio nesuglasice. Shvatio je sve! Nemam ništa protiv papira, ali sad vidim da nije presudan - rekla je Anabela Atijas u emisiji "Premijera - vikend specijal" i dodala:

- Uvek sam se pitala zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene, i evo pojavio se neko. Andrej i ja nikad nismo bili na tako istim talasnim dužinama. Imamo naš univerzum i tu odlično funkcionišemo - zaključila je Anabela u pomenutoj emisiji.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anabela uživa u ljubavi sa Andrejem Atijasom

Podsetimo, Anabela je ranije gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, otkrila zbog čega se plaši da se ponovo uda.

- Ja sam negde na pola... Ja sam završila papir, ali nisam vezu, u vezi sam - priznala je Anabela, čime je iznenadila Sanju koja ju je odmah upitala kada se pomirila sa bivšim mužem Andrejem Atijasom.

- U januaru prošle godine... Neko vreme jesam krila, a onda si ti poprilično živela u neznanju (smeh). Iskreno da ti kažem, bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako... Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - rekla je Anabela Atijas u emisiji "Magazin In".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija