• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

14:00

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA INDI ARADINOVIĆ! Pevačica u nikad izazovnijem izdanju - evo kako izgleda (FOTO)

Promo

Estrada

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA INDI ARADINOVIĆ! Pevačica u nikad izazovnijem izdanju - evo kako izgleda (FOTO)

Podeli vest

Kada je reč o pozitivnoj atmosferi, zagarantovanom provodu, ali i seksipilu, odmah nas asocira na pevačicu Indiru Indy Aradinović koja poseduje sve kvalitete jedne ozbiljne zvezde.

Njena dugogodišnja karijera obeležena je brojnim događajima, kako lepim i radosnim, tako i onim tužnim. Ali, jedno je neosporno - nikada neće biti zaboravljena jer svaki njen potez ostavlja neizbrisiv trag, pa čak i onda kada u Srbiji nije toliko shvaćena koliko bi trebalo da bude. 

Nakon uspeha koji je napravila sa pesmama "Privezak" i "Noć", koje je snimila u vreme pandemije i strogih epidemioloških mera, Indy ne želi da se zadrži na tome već priprema nove projekte. Jedan od njih uskoro će ugledati svetlost dana, a u pitanju je nova numera "Mafijaš", koju je ekranizovala na visokobudžetnom nivou.

Foto: Promo

Indi Aradinović

S druge strane, pevačica se bavila i svojim fizičkim izgledom, te danas izgleda bolje nego pre 10 godina. Zahvaljujući skockanom i ušuškanom životu, ona je uspela sa prebrodi sve zdravstvene probleme koji su nastali nakon operacije želuca, i danas je aktivnija nego ikad. Pored toga što je liniju dovela do savršenstva, ona je eksperimentisala i sa kosom, pa je od fatalne brinete bila crvenokosa, a sada opet ona stara crnokosa.

S obzirom na to da Indy uvek gleda napred i ne osvrće se na prošlost, ona je promenila i svoj stručni tim saradnika, sa kojima će sigurno napraviti pravi "bum" na estradi.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija