• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D. I.

18.04.2022

15:38

ZA JAJA SAM SAMO TU DA IH LUPAM! Jovana Jeremić otkrila zbog čega ne farba Vaskršnje simbole!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZA JAJA SAM SAMO TU DA IH LUPAM! Jovana Jeremić otkrila zbog čega ne farba Vaskršnje simbole!

Podeli vest

Poznata voditeljka i predstojeće praznike provešće radno, a jaja neće farbati iz objektivnih razloga

Najveći hrišćanski praznik, Jovana Jeremić provodi u studiju televizije Pink gde će voditi jutarnji program, a za pripremanje ručka i farbanje jaja neće imati vremena:

Foto: Printscreen/Instagram

Ne kuva i ne farba jaja... Jovana Jeremić

- Za Uskrs ću raditi. Meni je svaki praznik radan, jer večito pada na vikend, što meni odgovara. Nisam domaćica, ne farbam jaja, to me ne interesuje. Ne lepim sličice, ni to me ne interesuje. Volim da praznike provedem na poslu sa svojim partnerom i sa svojom ćerkom - ističe Jovana, pa dodaje:

- Partnerom, kada ga budem imala - završava uz smeh voditeljka.

Jeremićeva naglašava da poštuje srpske verske običaje.

- Volim običaje, ali ne volim da farbam jaja. Nisam konzervativna, ali sam tradicionalna. Za jaja sam samo tu da ih lupam - govori poznato TV lice.

Foto: Printscreen/Instagram

Radno za praznike... Jovana

Osim što će raditi za praznike, Jovana kaže da joj odmor nije potreban, te ga još neće koristiti:

- Živim svoj posao, tako da mi ne treba odmor. Ovo je moj način života. Ja ne radim, ja uživam. Svoj hobi sam pretvorila u posao koji živim. Bog mi je dao veliku privilegiju da budem sve što poželim. Kada sam htela da budem najbolji pravnik, bila sam, kada sam htela da budem najbolja voditeljka bila sam... Ko zna šta ću biti u budućnosti - zaključuje ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17