• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inoformer/A. S.

18.04.2022

17:42

NIKO NIJE ZNAO KOLIKO JE VESNU POGODILA NJEGOVA SMRT: Uvek smo u avionu sedeli zajedno, a sada ga nema na aerodromima!

Estrada

NIKO NIJE ZNAO KOLIKO JE VESNU POGODILA NJEGOVA SMRT: Uvek smo u avionu sedeli zajedno, a sada ga nema na aerodromima!

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac prisetila se svojih kolega, legendi srpske muzike, Šabana Šaulića i Sinana Sakića sa kojima se kroz karijeru družila i sarađivala.

Vesna je, gostujući u jednoj emisiji, pričala o svojim kolegama koji više nisu među nama i istakla kako je od njih naučila mnogo toga o muzici i životu.

Foto: Printscreen You Tube

Vesna Zmijanac

Kako kaže, ona nema osećaj da Šabana i Sinana više nema, a otkrila je i da čuva jednu uspomenu koja će je uvek podsećati na njih dvojicu.

Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu... Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiji smo radili Sinan, Šaban i ja... Imam odatle jednu sliku nas troje, i pre neki dan kažem Nikoliji: "Vidiš, samo ja sam živa" - rekla je Vesna, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Vesni on nedostaje... Šaban Šaulić

- Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena... To mi malo fali... Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negde na turneju i kad on zasedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vreme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vreme bio riznica, a o pevanju da ne pričam. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija