• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

26.04.2022

10:01

DOKTOR MI JE SAOPŠTIO SUROVU ISTINU KOJU NISAM MOGLA DA PRIHVATIM! Mira Škorić otvoreno o podmukloj bolesti koju je imala

Estrada

DOKTOR MI JE SAOPŠTIO SUROVU ISTINU KOJU NISAM MOGLA DA PRIHVATIM! Mira Škorić otvoreno o podmukloj bolesti koju je imala

Podeli vest

Pevačica je preživela pravi pakao kada je saznala da ima bolest koja se teško leči, na svu sreću ona je uspela da se izbori sa tim

Pevačica Mira Škorić, uspela je da pobedi podmuklu boles koja je mučila više od 15. godina. Ona je imala rak štitne žlezde to je retki podmukli karcinom koji je otkriven u podmakloj fazi. Posle četiri operacije i velike borbe uspela je da pobedi ovu bolest.

Foto: printscreen instagram

Mira Škorić

– Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda proke nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se ona za Informer, dok se tvrdi i dalje čuva.

Foto: printscreen instagram/miraskoric_official

– Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč, da nije drugih obolelih, kojima bih možda mogla da pomognem – rekla je Mira.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija