• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2022

14:08

PONAVLJAM DA NE ZABORAVIM ODAKLE SAM DOŠLA! Zavirite u luksuzni dom Zorice Brunclik!

Estrada

PONAVLJAM DA NE ZABORAVIM ODAKLE SAM DOŠLA! Zavirite u luksuzni dom Zorice Brunclik!

Podeli vest

Zorica Brunclik renovirala luksuznu vilu u Krnjači

Pevačica Zorica Brunclik ne krije da je potekla iz siromašne porodice i da je u detinjstvu nije imala puno, ali danas želi da pokaže koliko je uspela u životu.

Foto: Promo

Zorica Brunclik

Odraz svega toga jeste i velelepna kuća u kojoj živi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom u Krnjači.

- Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi olo vas - kazala je Zorica u emisiji "Na večeri kod" za koju je otvorila vrata doma i dodala:

- Često mi kažu deca: "Što to stlano ponavljaš?". Ja kažem: "Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe". Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla - zaključuje Brunclikova.

U određenim delovima kuće može se primetiti da je nameštaj renoviran i da su dodati neki novi detalji poput leopardovog krzna koje stoji na zidu.

Zorica u okviru dvorišta poseduje i bazen na kom se ona i Miroljub često kupaju preko leta. Ali to nije sve, u luksuznom domu ima sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

U kući ser nalazi i posebna prostorija u kojoj joj stoje sve muzičke nagrade.

Foto: printscreen

Zorica Brunclik

- U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak "Poselo na Kalemegdanu". Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu "Ja znam". Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Foto: printscreen

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija