• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

26.04.2022

19:05

OGLASILA SE SANDRA AFRIKA, DOŽIVELA JEZIVU TRAUMU: Govorio je da će me ubiti gde god me nađe, pretio je da će ubiti decu moje sestre!

Estrada

OGLASILA SE SANDRA AFRIKA, DOŽIVELA JEZIVU TRAUMU: Govorio je da će me ubiti gde god me nađe, pretio je da će ubiti decu moje sestre!

Podeli vest

Pevačica Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika, juče je bila na meti osobe koja ju je proganjala godinu dana, a sada je za javnost otkrila detalje napada

Sandru je nepoznati muškarac uhodio godinu dana, a juče ju je našao u jendom beogradskom restoranu i pokušao da je napadne:

Foto: ATAIMAGES

Pevačica doživela strašnu trumu... Sandra Afrika

- Sela sam sa drugaricom u restoran u Novom Beogradu, tu smo bile sat vremena. Ona je sedela pored mene, a iza mene je bilo drveće. Samo sam čula kada je dečko rekao: 'Ispričavam se.' Mislila sam da želi da se fotografiše, a on me pitao da li ga poznajem. Rekao je da mi je slao poruke na Instagramu, ja sam se setila ko je. Slao mi je prethodnih godinu dana preteće poruke, pitao me zbog čega mu se ne javljam na telefon, govorio da ja moram da se javim. Ja sam ga blokirala i nisam to toliko ozbiljno shvatila. Mislila sam da ne treba svaku budalu da prijavljujem. On je mojoj sestri slao poruke kako će joj ubiti decu ak one pošalje moj broj telefona. Imamo sve te skrinšotove, njoj je pisao na Fejsbuku. Sa kim god se slikam, on je te osobe tražio i slao poruke da mu se javim. Do mog broja nije došao. Mikišu je ubio koliko ga je puta zvao, to traje godinu dana, a sada se on pojavljuje. Nikad ranije nisam videla kako izgleda, on je Luka iz Osijeka- pričala je Sandra, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

Prišunjao joj se iza leđa... Sandra

- Momci su videli i odregovali su, govorili su da se pomeri od mene, da ide, da se skloni. On nije želeo da se pomeri, ulazio je u restoran, hteo da sedne u baštu, pa pokušavao da sedne sa mnom. On mi je rekao: 'Ubiću te gde god te budem video.' Ja sam pozvala policiju, moram da im se zahvalim, to je trajalo od pet popodne do tri u noć. Inspektori su bili sa mnom sve vreme, on je pobegao, ja sam dala izjavu, sve sam uradila šta su tražili, dala sam im sve poruke. Čak je menadžer lokala uspeo da ga fotografiše. Ja sam posle morala da budem mamac da bi se on vratio. Dva i po sata sam sedela u lokalu, svaki sekund sam se okretala. Došao je, seo za moj sto, rekao: 'Ćao', kao da se mi znamo. Došao je taksijem, nosio je ranac sa sobom, pričao je nepovezano. Ja sam rekla: 'Dobro.' Inspektor je došao, uhvatili su ga za ramena, zamolili su ga da stavi ruke pozadi, stavili su mu lisice. On je rekao da neće bežati kada je video u kakvoj je situaciji - ispričala je pevačica i nastavila:

- Ja se nadam da će biti sve u redu. On je u pritvoru, uhapsili su ga. Taj pogled nikad neću zaboraviti. Pod utiskom sam, pila sam tablete za smirenje. Ne znam šta bi bilo da sam bila sama. Sama pomisao da je došao neko iz Osijeka tu... Nisam se čak ni tagovala u restoranu gde sam bila. Kada sam dala izjavu, on je zvao Mikišu i rekao da mu se ja javim na telefon, da znam njegov broj. Kada su ga pitali u policiji, on je rekao me tukao i da je došao da mi se izvini. Ubeđen je da je sa mnom i da dolazi da se sa mnom pomiri jer smo se navodno posvađali. Užas, katastrofa. Jedino što znam je da će mu biti zabranjen ulazak u Srbiju i pristup meni. Rekli su mi da tamo ima uslovnu kaznu- dodala je Afrika.

- Sada sam baš u šoku, ne znam šta će biti. Sve ću da vidim sa policijom, da vidim šta je najbolje da se zaštitim koliko mogu. Psihički sam baš loše- zaključuje Sandra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija