• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2022

10:30

ĐORĐE DAVID SE RAZBESNEO KADA JE OVO ČUO! Najoštrije osudio bahaćenje pri vožnji!

Informer

Estrada

ĐORĐE DAVID SE RAZBESNEO KADA JE OVO ČUO! Najoštrije osudio bahaćenje pri vožnji!

Podeli vest

Pevač bez dlake na jeziku, uputio apel svim vozačima

Žrtve saobraćajnih nesreća često nisu izazviči ovih nemilih događaja, a jedan slučajan razgovor koji je čuo u teretani razbesneo je pevača Đorđa Davida koji je na svom Instagram profilu uputio apel svim učesnicima u saobraćaju.

Foto: printscreen

Đorđe David

- Danas u teretani čujem jednog baju kako se hvali kako je pre godinu dana, na autoputu dok ga je jedan bajker obilazio, malo zakačio kolima po zadnjem točku i upropastio ga. Smeje se što ovih dana ima suđenje - prepičao je roker, a zatim dao svoj sud.

-Da Bog da dobio pet godina zatvora, da ga tamo maltretiraju najstrašnije i da mu uzmu vozačku dozvolu na godinu dana - oštro je iskomentarisao Đorđe.

Foto: printscreen

Đorđe David

On je u narednoj Instagram priči objasnio i problematiku vozača.

- Mnogo je psihopata u četvorotočkašima, iskomplekiranih, koji kada pored njih prođe motor i dobar frajer na motoru, kompleksi se javljau iz potpuno nepoznatih razloga. Počnu da ga psuju, kako mogu da ga upropaste. Počinje sezona motora, mislite o ovome - rekao je David koji "baju" nije poštedeo i jasno mu stavio do znanja svoje mišljenje i još jednom apelovao na sve da vode računa tokom vožnje.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rocky

pre 1 godinu

pa sto se junaci ovde? sto nije to rekao tom tipu u lice :)))))))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija