• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

02.05.2022

22:29

KAĆA ŽIVKOVIĆ OŠTRO UDARILA PO STRALETAMA: Prostitutke nisu nikako pevačice ni voditeljke

Printscreen You Tube

Estrada

KAĆA ŽIVKOVIĆ OŠTRO UDARILA PO STRALETAMA: Prostitutke nisu nikako pevačice ni voditeljke

Podeli vest

Pevačica Kaća Živković iznela je svoje mišljenje o ženama koje se bave nastarijim zanatom

Katarina Živković, oštro je osudila devojke koje se bave prostitucijom a kriju se iza pevanja.

 Pevačica je oplela po rijaliti-zvezdama i starletama koje su uplovile u muzičke vode da bi prikrile pravo zanimanje, a to je, prema njenom mišljenju, čist kurvarluk. Kaća ističe da uopšte nije iznenađena poznatim imenima koja se poslednjih nedelja dovode u vezu s prostitucijom, te priznaje da joj smeta što pevačice guraju u isti koš s takvima.

Foto: printscreen instagram/katarina_zivkovic_official

- Ne mogu da budem iznenađena navodima da su pojedine "javne dame" prostitutke jer o istim tim imenima čitamo iz godine u godinu, to se ponavlja. I svaki put te devojke su kao šokirane i kako to njima da se desi... Pored toga, u isti koš se stavljaju prave pevačice i kvazipevačice, iskreno, to nije okej, to osuđujem i nervira me. Podržavam te rijaliti-zvezde koje postanu pevačice samo ako su stvarno talentovane i ako im hvatanje za mikrofon nije paravan za prostituciju - kao iz topa govori pevačica i dodaje:

- Ja sam za to da se prostitucija legalizuje i da se ženama omogući da rade ono što najbolje znaju i lepo da plate porez državi. Stvarno sam veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti. Ne, one su prostitutke. Prostitutke nisu nikako pevačice ni voditeljke i baš bih da se tu znaju neke stvari.

Foto: printscreen/instagram/katarina_zivkovic_official

Pevačica kroz ciničan osmeh objašnjava da je za nju termin elitna prostitucija, koji se sve češće može čuti, zapravo neispravan.

- Čudi me i to što se prostitutke zovu elitne. Prostitucija nikako ne može biti elitna, elitni mogu biti samo klijenti - priča Katarina i osvrće se na spisak devojaka koji je nedavno isplivao u javnost:

- Ove koje su na tom famoznom spisku su se ili povukle i ne oglašavaju se ili bukvalno ne silaze s televizija i iz emisija. Tu negativnu reklamu koriste da bi se naplatile još više. Kad bismo legalizovali prostituciju, tim ženama bismo dali odrešene ruke da rade to što im je profesija, a ne ovako. Stvari treba da se nazovu pravim imenom, zato što smo sve koje se bavimo javnim poslom ugrožene. Realno, prostitucije ima u svim sferama, ne samo među estradom, ali su najviše ugrožene pripadnice estrade.

Živkovićeva ne krije da se ne druži mnogo s koleginicama, a među onima koje su joj na listi prijatelja je Milica Todorović iako su jedno vreme bile u lošim odnosima. Međutim, s ove distance, Kaći je čak i to simpatično.

Foto: Instagram: Katarina Živković

Kaća Živković

- Na početku karijere sam živela s Milicom, to je trajalo nekih pet godina. I dan-danas smo super drugarice. Bile smo mlade i s nama je uvek bila njena ili moja mama da ne bismo umrle od gladi. Što se tiče kuvanja, i danas umem samo da namažem paštetu na hleb, što ne znači da ne bih mogla da naučim, ali u tom periodu su nam mame spremale. Obe smo bile u vezi i nismo lumpovale niti pravile žurke. Taj period mi je bio zabavan, ona je preduhovita, pozitivna i talentovana devojka. Napravila mi je Fejsbuk profil, nisam znala kako se to koristi, uvela me je u virtuelni svet - priznaje Kaća.

Živkovićeva se osvrće i na rijaliti-zvezde, koje zapravo nemaju zanimanje, već su starlete i ističe da je te 2010, kada je ona ušla i odnela pobedu u rijalitiju "Farma", situacija bila znatno drugačija.

- Kad sam ulazila na "Farmu", bilo je drugačije, nije bilo nasilja i znalo se ko ulazi, svako od nas je imao svoj posao. Bilo je tu glumaca, političara, pevača, pisaca... Jezivo je što su trenutno sve vrste rijalitija najpopularnije i najgledanije. To ne govori samo o učesnicima, već i o nama kao ljudima... Krećem i od sebe, gledam i ja rijaliti - zaključila je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija