• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.05.2022

19:46

OPROŠTAJNA TURNEJA! HARIKEJN RAZVALJUJU! Devojke oduvale sve diskoteke, traži se karta više!

Informer/Marko Đoković

Estrada

OPROŠTAJNA TURNEJA! HARIKEJN RAZVALJUJU! Devojke oduvale sve diskoteke, traži se karta više!

Podeli vest

Vest da se grupa Harikejn raspala potresla je njihove fanove, a kada je u medije isplivala informacija da je atmosfera između devojaka jako loša, svi su se razočarali. Međutim, istina je ipak drugačija. Devojke se dobro slažu i održaće oproštajnu turneju za koju vlada ogromno interesovanje.

Nakon što je prošle nedelje objavljeno da grupa Hurricane ide na oproštajnu turneju budući da devojkama ističe ugovor u decembru, stanje na terenu postalo je i te kako dramatično! Naime, klubovi koji su već ugovorili nastupe ove grupe, i više su nego popunjeni i traži se karta više!

Foto: Informer/Marko Đoković

Hurricane

Naime, vlasnici lokala bukvalno se svakodnevno otimaju ne bi li dobili neki od jako malo preostalih termina. Inače, cela letnja turneja potpuno je rasprodata, a devojke samo rade i trljaju ruke! Iako se pojavila informacija da one zarađuju samo po 300 evra jer se Ksenija na tu temu našalila, pa su pojedini mediji iskoristili njenu šalu, istina je potpuno drugačija! Naime, Sanja, Ksenija i Ivana zarađivale su po nastupu svaka između 1.000 i 1.500 evra, tvrde dobro upućeni izvori koji sarađuju sa Hurricane. Inače, devojke imaju svoje planove nakon isteka ugovora, ali nije isključena ni mogućnost da se one, nakon što se odmore i posvete privatnim životima za koje ovih pet godina nisu imale vremena, ponovo okupe.

Foto: Marko Đoković

Hurricane

Podsećamo i to da su devojke iz grupe humanitarnoj organizaciji Novak Đoković uplatile preko dva miliona dinara sredstava koje je fondacija usmerila onima kojima su sredstva najpotrebnija. Takođe naglašavamo da će devojke nastaviti svakodnevno da nastupaju jer je interesovanje ogromno, a kako se zabavljaju u privatnom životu i šta rade na turneji, imaćete prilike da vidite u narednim danima. Među njima trima nema nikakvih problema kako se u pojedinim medijima piše, naprotiv.

Foto: Printscreen You Tube/ Hurricane

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić

Devojke se fantastično slažu i međusobno se poštuju! Svakako, slobodno vreme koriste da se druže i sa anonimnim prijateljima, pa možda zato nekima deluje da se njih tri ne druže mimo posla što nema veze sa istinom. Nakon isteka ugovora, Ksenija će se udati, Sanja će se posvetiti poslu u studiju, a Ivana pokreće privatni biznis. Oproštajna turneja traje do kraja novembra, a već je skoro svaki nastup rasprodat.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija