• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.05.2022

07:33

UPLAŠENA ZA SEBE I SVOJU DECU Tanja Savić unajmila privatno obezbeđenje: Trenutno prolazi kroz AGONIJU

ATAIMAGES

Estrada

UPLAŠENA ZA SEBE I SVOJU DECU Tanja Savić unajmila privatno obezbeđenje: Trenutno prolazi kroz AGONIJU

Podeli vest

Tanja Savić je u više navrata isticala da je prošla kroz fizičko i psihičko nasilje pored bivšeg muža Dušana Jovančevića i odlučila da nikada više ne dovede sebe ili svoje sinove u neprijatnu situaciju zbog bišeg supruga. Jovančević je nedavno izjavio kako će doći u Srbiju i uzeti joj decu, pa se kao majka uplašila za bezbednost svoje dece.

Tanja Savić je prošla kroz stresan period života zbog razvoda od bivšeg supruga, Dušana Jovančevića, kao i činjenice da je dugo bila odvojena od svojih sinova, a kada je konačno počela da uživa, strahovi su opet postali deo njene svakodnevice.

Naime, kako je izvor blizak pevačici nedavno otkrio, Dušan uskoro namerava da dođe u Srbiju kako bi se borio za sinove i zagorčao pevačici život, a kako Alo! saznaje, Savićeva je unajmila privatno obezbeđenje da bi zaštitila sebe i decu.

Foto: ATAIMAGES

Tanja Savić, pevačica

Otkako je čula da Dušan namerava da dođe u Srbiju, Tanja je u panici. Ona je s tim čovekom prošla kroz pakao i taman kada je pomislila da se sve sredilo, on je ponovo uspeo da je povredi i zastraši. Tanja trenutno prolazi kroz agoniju, nekoliko dana je preplakala i odlučila je da se ovoga puta bori do kraja i da nipošto ne dozvoli da joj Dušan ponovo uzme decu - objašnjavao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Ne želi da Maksim i Đorđe posumnjaju u nešto i trudi se da ne vide strah u njenim očima. Ne želi da oni počnu da se plaše i da dobiju traumu. Upravo zbog toga je odlučila da unajmi privatno obezbeđenje. Tanja Dušana najbolje poznaje, godinama su živeli zajedno i zna na šta je sve spreman, upravo zbog toga se i odlučila za ovakav korak - otkrio je izvor, i ispričao koje su dužnosti njenog bodigarda.

Foto: ATA Images

Tanja Savić, pevačica

Ona se raspitala preko nekih prijatelja koji su joj preporučili jednu agenciju za privatno obezbeđenje. Momak koji je čuva prošao je kroz specijalnu obuku, on je prati na nastupe, i na raspolaganju joj je kad god ga pozove. Zadužen je kako za njenu tako i za bezbednost njenih sinova - rekao je izvor blizak Savićevoj, pa objasnio kako izgleda pevačicin život s pojačanim merama bezbednosti.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

- Iako ima obezbeđenje, Tanja izbegava da ide na mesta gde su velike gužve. Viđa se samo s najbližim ljudima koji joj prijaju i trudi se da svaki slobodan trenutak provede van Beograda. Ljudima koji je ne poznaju dobro izgleda kao da se vratila svakodnevnim navikama, što joj je i cilj, ali je konstantno na oprezu - zaključio je sagovornik.

Tanja Savić je u više navrata isticala da je u braku trpela maltretiranje te da neće dozvoliti da njena deca odrastaju uz takav model ponašanja.

Bilo bi nelogično da takav čovek monstrum ima pravo na moju decu. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna - rekla je svojevremeno pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 1 godinu

E jes mi žao Tanjice…ona je jadnica,mučenica…ona tica droplja…čega se bre ona plaši,kakvo obezbeđenje,ko je bre ona da o njoj prišete stalno,koga briga za nju,njenog muža,njene švalere,decu…dajte nešto pametnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija