• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2022

12:56

DOKTORKE SU MI BILE GLAVNI MOTIV ZA NOVE MODELE! Suzana Perić predstavlja koleciju od koje će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Andreja Damnjanovic

Estrada

DOKTORKE SU MI BILE GLAVNI MOTIV ZA NOVE MODELE! Suzana Perić predstavlja koleciju od koje će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Podeli vest

Modna kreatorka Suzana Perić predstaviće u nedelju Kristalnoj dvorani hotela "Hajat" sa početkom od 20 sati svoju novu kolekciju sa obećavajućom porukom: Ljubav se vraća".

Ona je novim modelima koje će predstaviti publici radila punih devet meseci, a kao glavni motiv i inspiracija za nove modele su doktorke i medicinske sestre, junakinje koje će u toj večeri neizmerne zahvalnosti skinuti bele mantile i ući u kreacije dizajnerke koja duže od dve decenije određuje modne tokove na ovim prostorima.

Foto: Foto: Andreja Damnjanovic

Nova kolekcija Suzane Perić

Dizajnerka, u svojoj želji da što snažnije evocira moć žene da inspiriše i promeni svet, sa novim modelima putuje do zlatnog doba Holivuda, do duhovite, frivolne i intrigantne Me Vest, prema čijim usnama je nastala sofa "boka" onako kako ih je doživeo Salvador Dali.

Foto: Foto: Andreja Damnjanovic

Nova kolekcija Suzane Perić

Ostale fotografije nove kolekcije pogledajte u našoj galeriji:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija