• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.05.2022

19:58

PONOVO SKANDAL U EMISIJI JOVANE JOKSIMOVIĆ Vedrana Rudan je spustila: Previše je za tebe da pročitaš knjigu!

Prntscr/Tanjug

Estrada

PONOVO SKANDAL U EMISIJI JOVANE JOKSIMOVIĆ Vedrana Rudan je spustila: Previše je za tebe da pročitaš knjigu!

Podeli vest

Jovana Joksimović poznata je kao neko ko ne dozvoljava da joj gopsti prave probleme u emisiji, a ovoga puta isprovocirala ju je spisateljica Vedrana Rudan

Vedrana je bila Jovanin gost u njenoj emisiji "Uranak", a povod je bila nova knjiha poznate spisateljice pod nazivom "Doživotna robija". Međutim, Jovana je isporvocirala književnicu koja joj je vratila duplo:

Foto: printscreen

Isporvocirala spisateljicu, pa dobila brutalan odgovor... Jovana Joksimović

- Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto... - rekla je Joksimovićka, a onda je počelo prepucavanje:

- Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad preterivati. Vi ćete potpis pročitati - odgovorila je Rudan.

- Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame - rekla je Vedrana u šali, citirajući Jovanu u situaciji kada je ugostila političara Mlađana Đorđevića, i dodala da se setila te situacije te da je sebi obećala "da će biti fina i da neće reći ništa provokativno".

Foto: Prntscr/K1

Vedrana Rudan

- Hvala vam na toj samokontroli -  rekla je Jovana.

- Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj  -  govorila je Rudan dok je potpisivala knjigu.

Podsetimo, Vedrana je i nešto ranije već potkačila Jovanu kada je gostovala u njenoj emisiji. Ona je tada, između ostalog, prokomentarisala voditeljkin brak s kantautorom Željkom Joksimovićem. Najpre, istakla je u kakvom bogatstvu par uživa, a zatim i iznela svoje mišljenje o tome kako je Željko i te kako „imao sreće sa jednom ženom kao što je Jovana”.

Međutim, iznenadila je mnoge pošto je izgovorila i kako „ne zna da li je Jovanin suprug muškarac, jer to je toliko široki pojam”, te da se ipak „on bolje oženio nego što se voditeljka udala”.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija