• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.05.2022

08:53

VOLELA BIH DA MI ĆERKA POVUČE NA OCA! Jelena Kostov progovorila o trudnoći i otkrila zbog čega želi da njena devojčica ima tatine osobine!

Privatna arhiva

Estrada

VOLELA BIH DA MI ĆERKA POVUČE NA OCA! Jelena Kostov progovorila o trudnoći i otkrila zbog čega želi da njena devojčica ima tatine osobine!

Podeli vest

Pevačica Jelena Kostov pričala je za Informer o tome da li ima strahove u trudnoći, o imenu ćerkice koju nosi, kao i o kilogramima nakon porođaja

Pevačica Jelena Kostov u šestom je mesecu trudnoće. Ona sa suprugom Miljanom i sinom Milijom uživa mirujući u toplom domu, ali budući da je ovo najrizičniji period, za "Informer" je pričala kako se oseća i ima li strahove.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Kostov

- Nemam strahove. Imala sam ih u prvoj trudnoći, jer tada ne znate sa čime se susrećete, pa čujete sto priča sa sto strana. Sada pratim svoje telo, ponašam se onako kako se osećam. Više sam u fazi mirovanja, opet za razliku od prve trudnoće kada sam bila previše aktivna - počela je Jelena.

Svaka buduća mama makar jednom pomisli na kilažu i izgled nakon porođaja. Upitali smo Jelenu kako ona planira da se izbori sa viškom kilograma?

- Žene sada robuju izgledu, sve čine samo da budu što mršavije u trudnoći, odriču se svega i čega treba i čega ne treba. Ja nemam problem sa tim i da se ugojim, smršacu… To je normalno  da se dobije na kilaži. Bitno mi je da sve prođe u najboljem redu i da beba bude zdrava. U prvoj trudnoći, takodje, nisam imala problem sa tim, ali tada do šestog meseca nisam skoro uopste imala stomačić, sada je skroz drugačije.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Kostov čeka ćerku ovoga puta

Slavna pevačica otkrila nam je i ima li pomaka u odluci o imenu ćerkice.

- Svaki dan se širi spisak imena (smeh),  ali naravno da imamo par koja su nam onako baš lepa. Imamo vremena još 3 meseca da odlučimo.

Jelena nam je otkrila na koga bi mala devojčica volela više da liči i koje bi to osobine volela da nasledi od nje, a koje od tate.

- Ja sam neko za koga su i dalje svi ljudi na ovom svetu divni, iako znam da je to zabluda, iako sam svesna da to nije tako, prosto tako sam vaspitana i prosto želim da vidim samo dobro u ljudima. Moj suprug je, za razliku od mene, jako realan,volela bih da ima njegove osobine i karakter kako bi što lakse plivala kroz ova surova vremena koja nam dolaze.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Kostov

Za sam kraj, Jelenu smo pitali da li ima poslovne planove za budućnost nakon porođaja.

- Naravno da planiram da nastavim se bavim poslom koji najviše volim, a to je pevanje. Neću žuriti sa vraćanjem na scenu, porodica mi je uvek bila na prvom mestu. Kada budem bila spremna i sa dobrim pesmama, vratiću se, jer smatram da se mogu savršeno uskladiti privatni život i poslovni, samo kada je dobra organizacija u pitanju. Sada uživam maksimalno u svakom trenutku, zahvalna Bogu na svemu - ispričala je Jelena Kostov za "Informer".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija