• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

11:25

PROSTITUTKA DALA SUPER PONUDU! Ko je glasao za Konstraktu, dobija 50% popusta

printscreen

Estrada

PROSTITUTKA DALA SUPER PONUDU! Ko je glasao za Konstraktu, dobija 50% popusta

Podeli vest

Pevačica Elektra Elit, koja je više puta u svojim intervjuima isticala da se u inostranstvu bavi prostitucijom, dala je popust svim Konstraktinim fanovima

Elektra Elit je na svom Instagramu napisala da će kod nje moći da prođu jeftinije stanovnici svih zemalja koje su Ani Đurić Konstrakti na Evroviziji dali 12 bodova.

- Državljani zemalja koje su nam dale 12 poena imaju 50 posto popusta kod mene - napisala je Elektra, mada nije konkretizovala na šta će tačno dati popust.

Foto: printscreen

Konstrakta

Po 12 poena Konstrakti je stiglo iz Severne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Švajcarske.

Po 10 poena Srbija je dobila od Bugarske, Austrije i Češke, a po osam poena Konstrakti su dodelili gledaoci iz Švedske, Grčke, Francuske, Australije i San Marina.

Poeni za Srbiju, kada je publika u pitanju, su izostali samo od gledalaca iz pet zemalja - Danske, Estonije, Litvanije, Moldavije i Ukrajine.

Dok je od stručnog žirija dobila 23 nule i samo dve dvanaestice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija