• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

16.05.2022

13:15

KONSTRAKTA DAN NAKON POVRATKA SA EVROVIZIJE: Smeta mi što ne mogu normalno da izađem u kafić i popijem piće!

ATAIMAGES

Estrada

KONSTRAKTA DAN NAKON POVRATKA SA EVROVIZIJE: Smeta mi što ne mogu normalno da izađem u kafić i popijem piće!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta zauzela je 5. mesto na upravo održanoj Evroviziji s koje se vratila prepuna utisaka i lepih uspomena

Kosntrakta je juče doputovala u Beograd, a danas se oglasila i otkrila kakve impresije nosi sa prestižnog muzičkog takmičenja:

- Nije mi se još uvek u potpunosti sleglo sve. Pošto otkako sam došla kući sačekalo me je još gomila obaveza. Ono što mi isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, kao i u Srbiji. Možda još i važnije, i od naših komšija. Desilo se to neko malo prepoznavanje i ujedinjenje, to je društveni događaj za sve nas - rekla je Konstrakta.

Foto: ATAIMAGES

Ne sviđa joj se popularnost... Ana Đurić Konstrakta

Pevačica je priznala i šta joj smeta otkako je stekla veliku popularnost.

- Smeta mi ove situacije gde sam ja izašla u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako što dajem intervju. Mislim da je to nepotrebno. Niti sam ja ta koja pravi neki spektakl... To bih volela da se ispoštuje. Mislim da je to u krajnjoj liniji pristojno, ostaviti ljudima koji su u žiži javnosti slobodan prostor. Osim toga je sve okej - priznala je ona i otkrila koji su joj planovi za leto:

- Idu koncert. Bavimo se onim čime se inače bavimo, tako da se tome radujem. Ni ne znam koji je spisak svih nastupa koje ćemo imati, festivalski su.

Poznato je da je naša predstavnica mama dvoje dece, a pitali smo je kako su oni reagovali na njen nastup.

- Superl. To nije bilo samo ove dve nedelje da nisam bila tu. Ja sam praktično dva meseca unazd od jutra do sutra imala obaveze. Sada će sve to da se slegne i da dođe na svoje mesto. Deca vole sve što se dešava - rekla je ona i dotakla se supruga, koji joj je bi onajveća podršak:

- On je analitički tip koji nikad nije pratio "Evorviziju" na ovaj način.

Ona je istakla da je zadovoljno 5. mestom.

- Da. Možda je prvo mesto prepreambiciozno. To je bio mikro performans i jedna malo drugačija pesma, tako smo i prepoznati. I to je dobro, prepoznali su nas kao nekog ko je imao alternativniji pristup. To je pesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali - rekla je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17