• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

16.05.2022

17:30

POPOVIĆU IZLETELO KOLIKI JE VIKIN HONORAR, CECA POBESNELA! Odmah stala u odbranu kume!

Insajder

Estrada

POPOVIĆU IZLETELO KOLIKI JE VIKIN HONORAR, CECA POBESNELA! Odmah stala u odbranu kume!

Podeli vest

Saša Popović Napao je Viki Miljković, jer nije bila na časti povodom Marijine slave, Ceca je odmah stala u njenu odbranu iako je Viki rekla da zbog poslovnih obaveza nije stigla na vreme, a Popoviću je izletelo koliki joj je honorar

Snimanje novih emisija "Zvezde Granda" je uveliko počelo, a kako se bliži finale ovog takmičenja tenzija među članovima žirija raste.

Foto: Printscreen You Tube

Marija Šerifović

Njihovi sukobi i rasprave iz nedelje u nedelju izazivaju veliku pažnju javnosti, a u poslednjem vlogu Marije Šerifović imali smo prilike da saznamo zanimljive detalje.

Naime, jedno od snimanja palo je na dan Marijine slave, kada je i počastila svoje kolege, ali Viki Miljković je kasnila na ovu gozbu, zbog čega ju je bocnuo Saša Popović kako ne poštuje koleginicu.

Foto: printscreen

Viki Miljković i Saša Popović

- Morala sam da prodam prvo dva stana, pa da dođem da jedem. Posao, biznis - odgovorila mu je Viki, a kada je Šerifovićeva upitala koliko plaća Viki za stanove, preko njegovog odgovora čuo se bip.

Ceca je stala na stranu svoje kume, Viki i opomenula direktora kako on prvi ne poštuje pošto je prethodno opsovao, a on je odbrusio kako je on taj koji presuđuje u baražu.

Foto: Prva TV printscreen

Ceca Ražnatović

- Jeste, jeste, a kad treba da nagaziš žiri kad nisu u pravu ti se samo smeškaš i trljaš ruke jer imaš emisiju, jer ću ja da pobesnim - nije mu ostala dužna Ceca.

Ceca svojim kandidatima previđa visok plasman.

- Ovde je trusno tle, poubijaćemo se do finala, ali ako pričamo o kvalitetu, najmanje troje vidim u finalu - rekla je Ražnatovićka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija