• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

16.05.2022

20:32

BEŽALA IZ ŠKOLE, OTAC JE HTEO DA JE BIJE JER KRIŠOM PEVA! Sestra Goce Božinovske otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog privatnog života!

printscreen instagram

Estrada

BEŽALA IZ ŠKOLE, OTAC JE HTEO DA JE BIJE JER KRIŠOM PEVA! Sestra Goce Božinovske otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog privatnog života!

Podeli vest

Sesta Goce Božinovske, Jelica, ispričala je kako je slavna pevačica započela karijeru, anegdote iz detinjstva, a odgovorila je i na pitanje koji zet joj je draži, Zoran Šijan ili Rade Vučković

 Pevačica Goca Božinovska više puta je pričala o svom odrastanju, kao i o teškim muzičkim počecima, kad je pevala na lokalnim proslavama i vašarima.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur Tv Happy

Goca Božinovska

Pevačica i danas često i rado odlazi u rodno Bapsko Polje da obiđe najbližu rodbinu, a odatle je i Gocina prijateljica Lola, koja je za Gocu imala samo reči hvale.

- Goca je dobar lik. Dvadeset godina se poznajemo. Uvek smo se lepo slagale. Ona se ujutru probudi, odmah dođe do mene, i u pidžami čak. Stavimo kafu, pričamo, ovde je mir i tišina. Ona radi svadbe i veselja i ovde u selu ima mir. Nikada nije zaboravila svoje rodno mesto. Dolazila je i s pokojnim Šijanom. Kakav je to dasa bio. Sve meštane je cenio i poštovao. Sad je u kući Gocina sestra Jelica. Moram da je pozovem da se najavim da ćemo doći - rekla je Lola, a tako je i bilo. U kući gde je Božinovska odrasla, novinare je dočekala njena sestra, Jelica, koja je bila vrlo ljubazna.

- Evo, tu smo mi odrasli. Mir i lepota. Goca je kao sestra mnogo dobra. Doduše, ja najviše podupirem, ali nema veze. Ona voli da dođe kad sve procveta. Zapravo, svi dođu kad sve završim: čišćenje, krečenje, sređivanje, evo, i sad sam u haosu. Svakome je lepo gde se rodi, pa kako je, tako je. Goca je završila u Kraljevu školu za mesarskog tehničara, ali pevanje je njena ljubav - počela je Jelica, pa potom otkrila kako je Goca započela karijeru.

Foto: TV Pink printscreen

Goca Božinovska

- Bila je mirna i povučena, ja sam bila ko muškarača. Bežala je iz škole da bi pevala. Tata je hteo jednom prilikom da je omlati. Ona ponese knjige i ode u Vrnjačku Banju da peva. Pri kraju škole ode ona da peva na vašaru i dođu neki ljudi da je traže da peva, a otac ih sve otera iz dvorišta. Ja sam je terala da peva, pa je zahvaljujući meni i počela karijeru. Videla sam da je talenat, svaki vikend smo lagale oca da idemo kod drugarice, a ona ode da peva da uzmemo neki dinar - prisećala se starija sestra Božinovske.

Ona je istakla i koji zet joj je miliji, Zoran Šijan ili Rade Vučković:

- Ne mogu da ih odvojim. Svaki je na svoj način. Zoran je obožavao da dođe i celo selo ga je voleo. Cepao je drva, to su mu vežbe bile. Eto, razlika u godinama između Radeta i Goce je verovatno učinila svoje. Ali sećam se kad je bila četvrta godina i otišla za Beograd. Išla sam da je jurim, ali nije bilo sile, koliko se zaljubila u Vučkovića i brzo je ostala trudna i rodila Jelenu - završava Jelica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija