• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

20.05.2022

17:56

KOMŠIJE LEPE BRENE RAZVEZALE JEZIK! Evo kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere!

Insajder

Estrada

KOMŠIJE LEPE BRENE RAZVEZALE JEZIK! Evo kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere!

Podeli vest

Komšije Lepe Brene razvezale su jezik i otkrile kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere

- Brenu stalno viđamo na pijaci. Ide svake nedelje istim danom u isto vreme. Bira uvek samo zdrave proizvode, a društvo joj pravi vozač. Stalno je nasmejana i ljubazna. Kući se vrati sa gomilom voća i povrća, a i po njenoj liniji se vidi da vodi računa o ishrani - rekao je jedan komšija i dodao:

- Svi je vole i uvek joj daju namirnice po jeftinijoj ceni iako ona to ne traži. Mada i ona voli da popriča sa prodavcima. Uvek pita odakle je hrana, da li je prskana, a onda prodavci počnu da je ispituju o njenom životu. Iako se Brena sada trudi da jede isklučivo zdravo, nedavno je izjavila da jedva čeka da se penzioniše i da će onda jesti sve što poželi, odnosno više one nezdrave proizvode - dodao je komšija.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Komšije Lepe Brene otkrile kako se pevačica ponaša

Ona je domaćica u pravom smislu te reči, a Boba je drugarčina. On će majstorima da da jagnjiće, prasiće, a Brena nije toliki rasipnik. Neki ljudi koji su kod nje radili kao posluga dali su otkaz jer ne plaća mnogo - rekla je iskreno jedna komšinica, a druga je dodala:

Fina je ona i jaka žena. Vidi se da je odrasla u jednoj divnoj porodici. Ona je besprekorna, svaka joj čast. Ona drži pod kontrolom onog Bobu. Ona je stub porodice, veoma sposobna žena. Vidi se da je dobro vaspitana, to se oseća, oni su svi veoma povezani, drže se zajedno. Ona drži porodicu na okupu. Svi se paze i svi se čuvaju. Oni samo prođu, jave se i to je sve - rekla je jedna komšinica.

Foto: ATAIMAGES

Lepa Brena

- Često viđamo ljude da dođu da razgledaju Breninu vilu, ne bi li je kupili, ali ona se drži svoje visoke cene. Prodala bi ona kuću, ali neće za bilo koje pare - rekao je jedan komšija i dodao:

U pravu je, na dobroj je lokaciji na Bežanijskoj kosi, ima ogromno dvorište, a unutrašnjost kuće mogu da zamislim, sve to puno vredi kada se stavi na papir - dodao je komšija za "Blic"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija