• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.05.2022

08:40

TEA TAIROVIĆ DALA 10.000 EVRA OMRAŽENOJ ALBANKI ZA PESMU! Pevačica kupila numeru od provokatorke!

Prntscreen

Estrada

TEA TAIROVIĆ DALA 10.000 EVRA OMRAŽENOJ ALBANKI ZA PESMU! Pevačica kupila numeru od provokatorke!

Podeli vest

Tea Tairović snimila je ceo album, a većina pesama se već dobro zavrtela kod domaće publike

Međutim, malo je poznato da je Tea većinu pesma kupila od albanskih autora, a numeru koja se izdvojila prepevala je od predstavnice na Evroviziji, Ronele Hajati.

Foto: Prntscreen

Tea Tairović

Ronela je ostala upamćena kao provokator jer je na sceni pokazivala dvoglavog orla, ali nije bila u prilici to da uradi i u finalu jer je ispala u drugoj polufinalnoj večeri. Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda potpuno drugačije, ali je u poslednjem trenutku morala da promeni koncepciju istog, koji je po pravilima Evrovizije bio previše eksplicitan.

Foto: Printscreen You Tube

Ronela ostala upamćena po skandalu

Tea je otkupila pesmu "Leje" koju je nazvala "Dubai" i prepevala, a kako prenose mediji Tairovićeva je dala 10.000 evra za ovu numeru.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! Volim vas - napisala je tada Ronela na svojim društvenim mrežama.

Foto: Prntscreen

Tea prepevala pesmu albanske predstavnice na Evroviziji

Inače, na Teinom albumu sve pesme su obrade bugarskih, grčkih i albanskih hitova. Svi autori su uredno potpisani, a kada je snimila ovu pesmu, pevačici verovatno nije bilo ni na kraj pameti da može imati problema i da će naići na moguće kritike samo zato što ovu pesmu u originalu izvodi Hajatijeva, koja je u našem narodu postala omražena nakon takmičenja u Torinu. Inače, kako tvrde upućeni, Tea je ovu pesmu platila čak 10.000 evra, koliko je dala i za hit "Hajde", koji takođe potpisuju albanski autori.

Tairovićeva jedna od najangažovanijih pevačica na našoj estradi, a kako se spekuliše, za jedan nastup uzme 5.000 evra, bez bakšiša, a kada se to pomnoži sa pedeset i dva nastupa, koja već ima zakazana tokom leta, dolazimo do iznosa od 260.000 evra, koliko će Tea zaraditi sve da i ne zakaže više nijednu tezgu do septembra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija