• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

25.05.2022

07:20

PEVAČICA PROGOVORILA O SINOVLJEVOM BIOLOŠKOM OCU! Otac nije onaj koji napravi dete, već onaj koji ga odgaja!

HIT dodatak/informer

Estrada

PEVAČICA PROGOVORILA O SINOVLJEVOM BIOLOŠKOM OCU! Otac nije onaj koji napravi dete, već onaj koji ga odgaja!

Podeli vest

Pevačica Suzana Jovanović progovorila je biološkom ocu svog sina, kao i odgajanju dece sa mužem Sašom Popovićem

Suzana Jovanović kaže da je Saša Popović pravi otac njenom sinu Danijelu, a ne čovek s kojim je zatrudnela! Pevačica i bivši direktor "Granda" za svog naslednika i njegovu suprugu Tijanu organizovali su gala svadbu, na kojoj su okupili celu estradu.

Foto: HIT dodatak/informer

Suzana Jovanović i Saša Popović

Međutim, mnogi su primetili da se na venčanju nije pojavio Danijelov biološki otac. Reč je o muzičaru za kog je Suzana bila udata sa 17 godina, a koji živi u inostranstvu.

- Kada smo se Danijelov otac i ja razveli, Danijel je imao sedam meseci, tako da nije ni znao šta se dešava. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kad je krenuo u osnovnu školu, setio se da zove i pita za sinovljevo zdravlje. Potom ništa! Preko 20 godina nemamo kontakt sa tim čovekom - priča Suzana.

Ona dodaje da im Danijelov biološki otac nije nedostajao na svadbi.

- Nijedne sekunde se nismo setili njega. Nije se javio da čestita venčanje. Verujem da nikada i neće pozvati sina. Sale je Danijelov otac, prijatelj i saradnik! Sve što je naučio - naučio je od njega. Između njih vladaju međusobno poštovanje i ljubav. On jeste sin drugog čoveka, ali otac nije onaj koji napravi dete, već onaj koji ga odgaja, izvede na pravi put i od njega napravi čoveka - kaže Jovanovićeva i dodaje da su Popović i ona ponosni na Danijela:

- Naš zajednički uspeh je to što nam je sin stasao u predivnu osobu. I venčao se sa divnom devojkom!

Foto: Insajder

Tekst potpisa


Suzana kaže da, iako njen sin i snaja Tijana rade u "Grandu", nemaju nikakve privilegije. Popović i ona su želeli da sami steknu radne navike, a ne da im sve bude servirano na tacni.

- Imaju potpuno iste uslove kao i drugi zaposleni. Tako će postati još bolji ljudi, jer će znati da cene zarađeni dinar i imaće radne navike. Roditelji koji deci daju sve "na izvol'te" čine im medveđu uslugu. Danijel je završio fakultet za inženjering zvuka u Ljubljani, Tijana je završila ekonomski, ali radi kao šminkerka jer joj se dopada taj posao. Već četiri godine žive zajedno i potpuno su samostalni.

Na pitanje da li je tačno da su im za svadbu poklonili stan, Suzana odgovara:

- Da! Stan u izgradnji i svadbeno veselje. Pa kome ćemo dati ako ne svojoj deci?! Dalje je na njima! Ako žele nešto da stvaraju i grade, moraće da zasuču rukave!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17