• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.05.2022

10:02

POLICIJA GA JE ODVELA U GAĆAMA U "LAZU", BIO JE KAO ŽIVOTINJA! Goca Tržan progovorila o Ivanu Marinkoviću i razlozima za razvod!

printscreen

Estrada

POLICIJA GA JE ODVELA U GAĆAMA U "LAZU", BIO JE KAO ŽIVOTINJA! Goca Tržan progovorila o Ivanu Marinkoviću i razlozima za razvod!

Podeli vest

Goca Tržan godinama je ćutala o odnosu sa Ivanom Marinkovićem o kom je sada otkrila da ima neverovatne psihičke probleme

Goca je najpre u emisiji "Preživeli" progovorila o svom bivšem emotivnom partneru Dejanu Dragojloviću koji je otkupio sve karte za njen koncert, a onda je nastavila o Ivanu Marinkoviću:

Foto: Promo

Goca otvorila dušu o Ivanu Marinkoviću

- Taj čovek je ostao upamćen po "Koncertu za jednu osobu" 2002, kada je sklonio karte nekoliko dana nakon što je objavljen koncert, to je bio poklon meni, kao ženi, neko me želeo na taj način, to je nešto moje i to ne može niko da mi uzme. Posle smo bili četiri godine, ja sam se osećala kao kraljica. Tad sam izgubila menadžera, a dobila ljubav. S Ganetove (menadžer, prim. aut.) strane su počele opaske po medijima da sam ja znala sve, meni se život raspao tada, nisam radila godinu dana, bila sam očajna i vratila sam se s pesmom "Haljina" i sve je krenulo opet kako treba - priča Tržanova.

- Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se, tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za "Lazu", da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi - otvorila je dušu pevačica u emisiji "Preživeli" i ispričala kako je tek posle nastupio pakao zbog kog je morala da ostavi prvog supruga, te da je imala sreće što je srela drugog supruga Radomira Rašu Novakovića:

Foto: Insajder/ivan dobričić

Ivan Marinković

- Nisam htela u rijaliti da ne pravim budalu od sebe, bila sam svestrana, vodila emisije... Htela sam da glumim, da zaradim svoj novac. Bila sam spremna na sve ishode, gladna sigurno ne bih bila, znala sam da okopam njivu, pomuzem kravu, odrastala sam na selu kod babe i dede, sve sam naučila, a i kroz fakultet - pohvalila se pevačica.

- Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva... Iako smo se dogovorili da bude bez medija, želeo je možda osvetu, i dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sad, ali opet bih sve isto zbog ćerke. Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac. Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

zdravo prijatelju je li ti slomljeno srce? Ne brini, neka ti dr. Alaba pomogne da vratiš bivšeg "Bila sam 5 godina u braku s dvoje djece i živjela sam sretno sa svojom obitelji sve dok se sa mnom i mužem nije pokvarilo što nas gotovo svaki put dovodi u svađe i svađe Bilo je sve gore u trenutku kada je moj muž podnio zahtjev za razvod. Dala sam sve od sebe da ga natjeram da se predomisli i ostane sa mnom jer ga volim svim srcem i nisam htjela izgubiti muža, sve je jednostavno bilo Nije išlo. Izašao je iz kuće i nastavio podnositi zahtjev za razvod, molila sam se i pokušavala sve, ali ništa nije uspjelo. Proboj je došao kada me netko upoznao s ovom prekrasnom, sjajnom čarolijom za magiju pod nazivom DR Alaba, koji mi je pomogao u kraj ... nikad nisam bio obožavatelj ovakvih stvari, ali jednostavno sam odlučio probati jer sam bio očajan i nisam imao izbora ... On je napravio magiju za mene i stvari su stvarno krenule kao što je obećao i moj muž se predomislio i došao kući da ostane sa mnom i djecom.I maturalnu da me više nikad ne povrijediš. živimo sretno kao što je bilo uz pomoć DR Alabe. Ako trebate pomoć, možete kontaktirati DR Apatu putem email adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija