• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2022

09:19

SEKA PROGOVORILA O LUKSUZNOJ NEKRETNINI U STAROJ PAZOVI: To je obična kuća! Priča se da vredi pola miliona evra, a evo šta je ona rekla! (FOTO)

printscreen

Estrada

SEKA PROGOVORILA O LUKSUZNOJ NEKRETNINI U STAROJ PAZOVI: To je obična kuća! Priča se da vredi pola miliona evra, a evo šta je ona rekla! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić ima velelepnu kuću u Staroj Pazovi koja, kako se spekuliše, vredi pola miliona evra

Seka Aleksić je prvi put progovorila o kući za koju mnogi govore da je zapravo vila, sa čim se pevačica ne slaže.

Foto: Zoran Sinko

Seka Aleksić progovorila o luksuznoj kući

- Ja ne živim u vili, ja živim u kući, ovo iza mene je vila - Beli dvor, ono što je u Pazovi je kuća, malo veća. Ja mislim da sam jedna od retkih koja demantuje cifre, ja to ne volim, mislim da je nekulturno pitati koliko šta košta, a druga stvar ako sam ja svoju karijeru i život pazila i vredno radila i ako se za mene nikakvi sponzori nisu lepili, svi znate da sam sve što sam stekla stekla sama, kasnije kada sam se udala zajedno stekla sa svojim suprugom, mislim da tu nema mesta za to koliko šta košta, koliko košta to je moja lična stvar, ako sam ja to sebi priuštila. Ja bih najsrećnija bila kada mi u ovoj zemlji decu ne bismo lečili preko SMS, kada bih mogla i ja i ostali da se uključimo da pomažemo ljudima na pravi način, ali to je nemoguće, ne samo kod nas nego i u svetu. Ja nikada neću reći koliko kuća košta, niti potvrditi, jer je to totalno nebitno - rekla je Seka.

Foto: TV Pink printscreen

Kuća Seke Aleksić u Staroj Pazovi

Seka je nedavno objavila deveti po redu album "Bioskop":

- Želela sam pre tri godine da izdam CD, ali nisam zbog pandemije koronavirusa. Odlučila sam da na albumu bude sedam novih pesama, jer nisam neko ko će da izda 15 prosečnih numera - rekla je Seka nedavno za Informer.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija