• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

26.05.2022

15:47

SAŠA POPOVIĆ PRED SVIMA VIKAO NA ŽENU: E ajde polazi, mora da se zna ko je gazda u kući!

ATAIMAGES

Estrada

SAŠA POPOVIĆ PRED SVIMA VIKAO NA ŽENU: E ajde polazi, mora da se zna ko je gazda u kući!

Podeli vest

Saša Popović poznat je kao veoma autoritativan tip, te vrlo često podvikne takmičarima u "Zvezdama Granda", a sada se ispostavilo da i ženi zna da "tresne rukom o sto"

Situacija koja se dogodila na rođendanu Anatasije Ražnatović, mnoge je iznadila, ali izgleda ne i suprugu Saše Popovića, Suzanu Jovanović. 

Foto: ATAIMAGES

Zapoveda i ženi... Saša i Suzana sa ćerkom Aleksandrom

Naime, njih dvoje su stigli na Anastasijin rođendan, a novinari su zaustavli Suzanu kako bi je pitali kako je bilo na svadbi njenog sina Danijela koja je održana prošlog četvrtka.

Iako su u početku oboje davali izjave, Saša je prvi završio i krenuo ka ulazu, a kada je shvatio da mu nema supruge podviknuo joj je:

- Idemo! Ajde, bre, polazi, mora da se zna ko je gazda kuće - povisio je Saša ton na Suzanu.

Pre toga, direktor Granda je otkrio da nije upoznao Anastasiju Ražnatović i da će ovo biti prilika da zvanično pruži ruku Cecinoj ćerki kojoj su pripremili i poklon.

Foto: printscreen

Suzani nije lako

- Hvala Bogu Anastasija ima sve, a mi smo joj poneli kovertu kao i svi ostali - rekla je Suzana.

Podsetimo, Anastasija je negde oko ponoći duvala svećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke! Cecina naslednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

Anastasija je sve vreme bila nasmejana, srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tašin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka.

Mladi par je baš zaljubljen, a koliko se vole Anastasija ne želi da krije pa je na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija