• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2022

18:22

SKINULA SE LUNA ĐOGANI! Pevačica jedva obuzdala bujno poprsje - jedan detalj su svi primetili! (FOTO)

Instagram/printscreen

Estrada

SKINULA SE LUNA ĐOGANI! Pevačica jedva obuzdala bujno poprsje - jedan detalj su svi primetili! (FOTO)

Podeli vest

Rijaliti pobednica i pevačica Luna Đogani otputovala je u Tursku, a svoje obožavaoce svakodnevno počasti vrelom fotkom

Luna Đogani aktivna je na društvenim mrežama, a poslednjom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju.

Naime, Luna je sa Markom Miljkovićem i ćerkicom Mijom otputovala u Tursku, odakle svakodnevno objavljuje fotografije u bikiniju.

Luna je sada pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a svi su primetili da je Đoganijeva znatno smršala i liniju dovela do savršenstva!

Podsetimo, Luna Đogani je prošle godine postala majka devojčice kojoj je dala ime Mia, a Gagi Đogani tada nije krio sreću što je dobio unuku.

Od sedam jutros čekamo, slavimo svi evo i presrećan sam. Nazdravili smo, pustio sam suzu kad sam čuo da je sve prošlo kako treba. Čestitke sa svih strana stižu, ne mogu da stignem na telefon da se javim. Luna nam je poslala sliku sa bebom da znamo da je sve u redu i da je sve dobro prošlo. Nastavljamo sa slavljem i dalje - rekao je tada Gagi.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

More mrrrrsss sa tom siptarkom , nosite se cigani djogaji , sve skot do škota , sta bre uzdizete tu gamad i pišete o OLOSIMA kao da niste gledali kakvi su i sta su sve radili , strokulje promiskuitetne , nimfomanke, Cela porodica odvratna . Mrs siptari!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17