• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.06.2022

07:45

DRŽI IH ZAKLJUČANE DOK SE NE POPIJE Aco Pejović otkrio kako se ponaša u kafani!

Darko Cvetanović

Estrada

DRŽI IH ZAKLJUČANE DOK SE NE POPIJE Aco Pejović otkrio kako se ponaša u kafani!

Podeli vest

Pevač je otkrio da voli da ostaje do kasno i da se provodi u kafani, ali i da svi oko njega budu u istom, pozitivnom raspoloženju.

Kada govorimo o kafanskoj atmosferi i nastupima gde je energija nabijena emocijama retko ko može da mu stane na crtu. Za njegov koncert se uvek traži karta više, a njegovi nastupi garantuju dobar provod koji se dugo prepričava

Jedan od najboljih pevača narodne muzike Aco Pejović gostovao je u Realnoj priči gde se dotakao svog kafanskog života.

Foto: Informer

Voditeljku je interesovalo je da li je istina da je poznati pevač u kafani zaključava i kao terorista ne dozvoljava nikom da ide dok se ne popije.

Foto: Foto: Zoran Ilić

- To je Lukasova rečenica, palite kući evo ga ovaj sa lisicama. Ja volim kafanu i jako volim da ostajem do kasno. To terorista je što ne dozvoljavam da se ide kući, mada to nije u smislu da zaključavam i gutam ključ. Nego imam neke svoje metode da se ostane. Jel se sećaš onda kada sam ostao, a nije mi se ostajalo. Proradi meni milion stvari poput toga sa kojim izmanipulišem. Naravno da ostanu posle toga, jer su bliski ljudi i jer me vole - rekao je Pejović, ali i dodao:

Foto: Foto: Zoran Ilić

- Izbegavam u poslednje vreme da ostajem do kasno, jer ne mogu više. Posebno kada moram da ustanem jer imam obaveze - istakao je Pejović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija