• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2022

07:55

ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA NAPALI: Utripovana si materijalnim stvarima i pokazivanjem svoje vile!

printscreen instagram/djinadzinovic

Estrada

ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA NAPALI: Utripovana si materijalnim stvarima i pokazivanjem svoje vile!

Podeli vest

Ćerka proslavljenog pevača Harisa Džinovića, Đina, veoma ja ktivna na društvenim mrežama iako njeni roditelji to baš i ne podržavaju

Đina redovno pokaztuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju, što je nekima zasmetalo pa su počeli da je napadaju na društvenim mrežama:

Foto: Printscreen You Tube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Ćerku mu napali na društvenim mrežama, a ona pošteno odgovorila... Haris Džinović

- Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile – pitali su Đinu u nedavnom “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

- Ja smatram da nisam, možda grešim… Veoma sam srećna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram – ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, s kim, kako sam se obukla… I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, da pomažem životinjama i deci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale – objasnila je Đina.

Foto: Instagram/printscreen

Đina Džinović...

- Ima sreće da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 posto stvari su mi jeftinije. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima i drže mi je da za iste pare uzmem 7 top stvari u jeftinijoj radnji, nego markirane pantalone koje ću jendom obući- objasnila je Đina.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija