• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2022

17:37

EVO KAKO IZGLEDA BRENINA JAHTA OD 6.000.000 EVRA! Luksuzni nameštaj i raskošne sobe, a na stolu evri!

printscreen

Estrada

EVO KAKO IZGLEDA BRENINA JAHTA OD 6.000.000 EVRA! Luksuzni nameštaj i raskošne sobe, a na stolu evri!

Podeli vest

Lepa Brena poseduje jahtu čija je cena čak šest miliona evra. Njena prijateljica, Mirjana Antonović, bila joj je počasni gost, a tom prilikom je na društvenim mrežama podelila fotografije unutrašnjosti pevačicine luksuzne jahte

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju jahtu koja, prema pisanju medija, košta oko 6.000.000 evra.

Foto: printscreen

 

Pevačica je otkrila da ima šest spavaćih soba, ali do sada nisu pokazivali kako izgleda ceo brod i unutrašnjost, već smo mogli da vidimo samo jahtu spolja. Međutim, njena prijateljica, Mirjana Antonović, svojevremeno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografije kako jahta izgleda iznutra.

- Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna, pa nisam mogla u potpunosti da uživam - napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, osim poslastica i voća, vidi se i novčanik pun novca.

Foto: printscreen

 

Jedna od spavaćih soba imala ima čak i svoje kupatilo, a da se vodilo računa o svakom detalju dokaz su i brendirani peškiri u nijansi pločica.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto, jer je bila specifična situacija - govorila je Brena.

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Florida

pre 1 godinu

Zar nije Bobina jahta? Inace trzisna vrednost 2.000.000 max .. .

Rajko

pre 1 godinu

Baš me zanima kad skrsti ruke kako ce da joj stave jahtu u sanduk da je ponese na onaj svet,

Nada

pre 1 godinu

I sta joj to vredi ? Sva je izoperisana i zbrckana !

Realnost

pre 1 godinu

Jahta košta koliko košta, koliko popije nafte za sat vremena i koliko košta vez za jedan dan, e to gospodo da znate bilo bi interesantno.

Nele

pre 1 godinu

Nisam ocaran bolje se osecam u mom selu sa pogledom na vocnjak slusam poj slavuja i uzivam ...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija