• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2022

10:59

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! CECA ODBILA 1.000 EVRA, PA ZAPRETILA POPOVIĆU! Trebalo je da mi pustiš kandidata, ali pamtim ja sve!

Insajder

Estrada

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! CECA ODBILA 1.000 EVRA, PA ZAPRETILA POPOVIĆU! Trebalo je da mi pustiš kandidata, ali pamtim ja sve!

Podeli vest

Saša Popović je, tokom komentarisanja takmičara u emisiji "Zdvezde Granda", izjavio da mu se sviđa Ceca Ražnatović, na šta je pevačica odgovorila da želi da Popović obezbedi njenim kandidatima direktan prolaz i odbila predlog Koleginice Svežane Đurišić da umesto glasova traži 1000 evra

Tokom emisije "Zvezde Gravda" Saša Popović podsetio je publiku kako je na kraju prošlog kruga ostalo mesta koja su, između ostalog, popunili Almir Gačić i Nikolina Perković nakon zajedničke odluke žirija, a koji su se sada takmičili u duelu.

Foto: printscreen

Saša Popović

- Mi smo se ovde dogovorili da napravimo baraž. Ostajem pri svome da nisu njih dvoje dali po glas, ja bih dala. Almir, zanimljiv program, ali nije dobro izveden. Obe pesme si vukao nazad, nisi mi delovao raspoložen za takmičenje, ako da nije bilo borbe. Nikolina, ja mislim da ovo nije atraktivan program za takmičenje - dala je svoj sud Ana Bekuta, koja nije dala glas ni jednom takmičaru.

Na njeno viđenje se nadovezala Marija Šerifović, koja je dala glas Nikolini zbog njoj bližeg repertoara, ali je smatrala da nisu bili dobri.

- Kompliment za Nikolinu, ozbiljan kompliment kada je u pitanju scena i kostim. Jedna fanstastična promena, međutim program ne - rekla je Šerifovićeva.

Foto: printscreen

Marija Šerifović

Za razliku od njih, Ceci su se ovi kandidati dopali i jasno im je poručila da joj se sviđaju, na šta je Saša Popović odgovorio da se i ona njemu sviđa.

Ražnatovićka se našalila da joj direktor da glas, a Snežana je dobacila da je bolje da umesto toga traži 1000 evra, što je odbila.

- Šta će mi 1000 evra, trebao je da mi pusti kandidata direktno, ali pamtim ja sve - stavila mu je do znanja.

Foto: printscreen

Nikolina Perković

Mili je dao oba glasa i objasnio zbog čega.

- Ja sam totalno promenio taktiku, počeo sam svojim glasovima da se ulizujem članovima žirija. Ja kad realno glasam sa svima sam u problemu, pa da vidimo dokle ću dogurati, što ne znači da neću da se okrenem na staro - odlučan je Mili što su podržale kolege.

- Od kad si došao ovde, prvi put si pametnu rečenicu rekao - dobacila je Snežana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija