• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.06.2022

13:23

LUKAS UKLONIO DUET S KOLEGINCOM S JUTJUBA! Folker povukao drastičan potez, a onda se oglasio njegov menadžer!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

LUKAS UKLONIO DUET S KOLEGINCOM S JUTJUBA! Folker povukao drastičan potez, a onda se oglasio njegov menadžer!

Podeli vest

Aca Lukas žestoko je zaratio s nekada popularnom pevačicom zbog koleginica Ane Nikolić i Milice Pavlović

Aca se žestoko sukobio sa nekada popularnom pevačicom J. K. zbog svađe Ane Nikolić i Milice Pavlović do koje je došlo nakon što su obe želele istu pesmu. Ana je najpre snimila demo za ovu pesmu, ali je nije kaparisala niti kupila, a onda ju je Milica Pavlović platila i uvrstila na svoj album.

Foto: Insajder

Estrada u ratu zbog njihove pesme... Milica i Ana

Aca Luaks je pohvalio kako je Ana Nikolić otpevala ovu pesmu koja se u njenoj verziji našla na internetu. S druge strane J. K. je podržala Milicu Pavlović i tako došla u sukob s Acom.

Ova svađa njih dvoje otišla je toliko daleko da je folker tražio da se sa njenog kanala na Jutjubu ukloni Acin i njen zajednički duet koji su snimili pre nekoliko godina. Ovu pesmu i spot koji su imali 32 miliona pregleda, više nije moguće čuti na Jutjubu.

Foto: printscreen instagram

Nekada popularna pevačica J. K.

Povodom ovog poteza Ace Lukasa oglasio se njegov menadžer Saša Mirković:

Foto: informer.rs

Oglasio se i Acin menadžer Saša Mirković

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala pevačice koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na brendu Aca Lukas, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Važiće za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme, vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio - rekao je za Kurir, Mirković.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dj

pre 1 godinu

Hoce li biti neka opklada koji ce sledeci njegov duet, Lukas i njegov tim traziti da uklone? I koje ce kvote biti? Zna li se nesto?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija