• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.06.2022

07:56

LUNA I MARKO NAS NISU ZVALI NA KRŠTENJE ĆERKE! Vesna Đogani razvezala jezik, pa otkrila ovo! A evo šta im je poručila nakon svega!

Marko Đoković

Estrada

LUNA I MARKO NAS NISU ZVALI NA KRŠTENJE ĆERKE! Vesna Đogani razvezala jezik, pa otkrila ovo! A evo šta im je poručila nakon svega!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su krstili ćerkicu Miju, a sada se oglasila Vesna Đogani koja je otkrila da Đole i ona nisu dobili pozivnicu

Bez obzira na to što su u rodu, Luna nije smatrala da svog strica i strinu treba da pozove na slavlje

- Nismo bili pozvani na krštenje Lunine ćerke, nismo. Nek im je sa srećom! - poručila im je Vesna Đogani.

Ona je u poslednje vreme postala veoma popularna među decom, i ova činjenica je veoma raduje:

Foto: Tv In

Vesna i Đole Đogani nisu dobili pozivnicu za krštenje Lunine ćerke

- Mlađi su me prihvatili zbog mog angažmana na TikToku. Na mlađima svet ostaje! Đoletu nimalo to ne smeta - priznala je Vesna.

Podsetimo, Đole Đogani je nedavno za Informer otkrio da nije video Luninu i Miljkovićevu naslednicu, kao i da nemaju komunikaciju.

Foto: Marko Đoković

Luna Đogani i Marko Miljković

- Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem. Sa Lunom nemamo komunikaciju, osim nekih momenata kad se viđamo na rođendanima i slavljima. Ne pričamo previše, samo "Zdravo, kako si". Odnosi se nisu pokvarili, nego nikada nismo nešto preterano pričali. Sa Anabelom uopšte ne pričam, samo sa Gagijem. Nisam video Luninu bebu, samo preko fotografije koju mi je Gagi pokazao, naravno da bih voleo da je vidim uživo. Nema razloga za svađu, znate i sami da se u rijalitiju pričaju istinite i neistinite priče, da to bude tamo zanimljivo, pa onda izađu i izvinjavaju se. Luna se nije izvinila, jer nismo o tome ni pričali - rekao nam je nedavno Đole Đogani.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 1 godinu

Pa šta su očekivali da ih neko kog su se javno odrekli zove na porodično slavlje, sumanuto..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17