• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

20.06.2022

19:26

PRE BIH SE SKINULA GOLA NEGO KOMENTARISALA ANU I MILICU! Zlata Petrović o javnom ratu oko pesme: Nisam iz te priče! (VIDEO)

printscreen

Estrada

PRE BIH SE SKINULA GOLA NEGO KOMENTARISALA ANU I MILICU! Zlata Petrović o javnom ratu oko pesme: Nisam iz te priče! (VIDEO)

Podeli vest

Zlata Petrović progovorila je o javnom ratu svojih mlađih koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić, a pevačica je istakla da ih obe voli

 

 

Zlata Petrović pojavila se danas na promociji albuma Nadice Ademov, a pevačici je postavljeno pitanje da prokomentariše svađu Milice Pavlović i Ane Nikolić. Ipak, Zlata je istakla da bi se pre skinula gola, nego iznela svoje mišljenje na tu temu:

Foto: printscreen

Milica Pavlović i Ana Nikolić

- Biću najiskrenija. Neću to da komentarišem, jer stvarno volim i jednu i drugu. Ne bih da dajem svoj sud. Ne znam da li je zbog medijske pompe... Ne volim da pričam o svojim kolegama kada su tako škakljive teme. Ako treba sad da se skinem gola, nikakav problem u svoje ime govorim sve, ali što se tiče mojih kolega, nisam iz te priče - rekla je Zlata Petrović, a šta nam je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, nakon što je Milica Pavlović objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u izvođenju Ane Nikolić. Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija