• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2022

19:39

MISLILI DA JE ŠAKIRA! Egipćani hteli da kupe Milicu Todorović! EVO KOLIKO SU PONUDILI ZA NJU! Pevačica otkriva anegdote sa letovanja!

Insajder

Estrada

MISLILI DA JE ŠAKIRA! Egipćani hteli da kupe Milicu Todorović! EVO KOLIKO SU PONUDILI ZA NJU! Pevačica otkriva anegdote sa letovanja!

Podeli vest

Milica Todorović otkrila je da su je tokom letovanja u Egiptu ljudi pomešali sa svetskom zvezdom Šakirom i da su hteli da je otkupe od njenog tadašnjeg momka. Takođe, ispričala je i anegdotu sa drugog odmora, da ju je kolega Goran Karan budio serenadom

Mlada pevačica Milica Todorović nedavno je bila na odmoru u Egiptu, pa se prisetila i anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat.

Foto: Insajder

Milica Todorović

- Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek' daju za sestru - otkriva Todorovićeva.

Milica često na društvenim mrežama objavljuje zanimljive video snimke koji nasmeju njene fanove. Tako je nedavno na svom Instagram profilu podelila i snimak sa radnog odmora u Visokom, gde joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Ona je ovom prilikom otkrila kakvo iznenađenje je dobila od kolege.

Foto: Privatna arhiva

Tekst potpisa

- Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem ''Ko sad peva da ga ubijem?!" Silazim dole, a on kaže ''Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu''. Pevao mi je neku serenadu - istakla je Milica u "Premijeri".

- Uzeo je gitaru i kao: " 'Ajde odmah da pevamo!", a ja sanjiva, naduvena, reko': " 'Ajde, snimaj!" Moju omiljenu njegovu pesmu ''Ostani'' smo otpevali - dodaje Milica.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija