• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal

24.06.2022

07:38

KAKO RADIŠ TAKO TI SE VRATI! Andreana Čekić podržala Anu Nikolić, pevačica besna na Milicu Pavlović

Printscreen

Estrada

KAKO RADIŠ TAKO TI SE VRATI! Andreana Čekić podržala Anu Nikolić, pevačica besna na Milicu Pavlović

Podeli vest

Pevačica Andreana Čekić odlučila je da kaže sve što joj ne duši o mlađoj koleginici Milici Pavlović, pa je javno podržala Anu Nikolić

Andreana Čekić javno je istupila povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. Milica je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere, a nedavno je osudila kolege koje ćute i ne izjašnjavaju se o ovoj situaciji.

Foto: Youtube printscreeen

Andreana Čekić

Čekićevoj nije jasno odakle Milici pravo da očekuje takav vid podrške, kao i zbog čega ju je otpratila sa društvenih mreža.

Foto: printscreen

- Iskrena da budem, nisam ni primetila da me je Milica otpratila. Baš me briga, šta drugo da kažem - kazala je Andreana na početku.

- Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: "Kako radiš tako ti se i vrati" - dodala je za "Skandal" Čekićeva.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija