• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.06.2022

08:09

NOVI RAT NA ESTRADI?! Aleksandra Bursać se obratila Mladenovićki koja je prozvala zbog pesme Andreane Čekić

printscreen

Estrada

NOVI RAT NA ESTRADI?! Aleksandra Bursać se obratila Mladenovićki koja je prozvala zbog pesme Andreane Čekić

Podeli vest

Velika prašina se digla u javnosti kada se, kao grom iz vedra, saznalo da pevačica Andreana Čekić više neće biti deo hit pesme "Cipele", kojoj je dala lični pečat, te da će njene deonice prepevati mlađa koleginica Aleksandra Bursać.

Mnoge javne ličnosti stale su u Andreaninu odbranu i osudile ovaj Aleksandrin potez, a ona je sada odlučila da se po prvi put nakon skandaloznih naslova direktno obrati kako kolegama, tako i celokupnoj javnosti.

Foto: Youtube printscreeen

Do sukoba između Andreana i Aleksandre došlo je kada je tekstopisac i producent Saša Lazić, koji potpisuje pomenutu numeru odlučio da je ukloni sa muzičke platforme "Jutjub" i tuži Čekićku i navodno potraži vrtoglavih 50.000 evra, koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu.

Zbog spora između autora pesme i pevačice oko zarade od pregleda spota, koji je samo na "Jutjubu" viđen sto miliona puta, prvobitna verzija pesme se ne može naći nigde na internetu, a sada se sluša nova - ona koju je prepevala Aleksandra Bursać.

Foto: printscreen instagram

Andreana se više puta oglašavala na ovu temu, te je često imala samo reči hvale za Bursaćevu, ali i priznala da joj nije bilo pravo kada je čula da će neko prepevati njenu hit pesmu. Mnoge njene kolege su takođe stale u njenu zaštitu, a Aleksandra Mladenović je jednom prilikom istakla da uopšte nije u redu to što je Bursaćeva uradila.

S druge strane, Aleksandra se retko oglašavala ovim povodom, a sada je nakon nekoliko meseci prekinula ćutnju i upravo ovu izjavu Aleksandre Mladenović iskoristila kako bi odgovorila kolegama i javnosti na aferu oko pesme.

Foto: printscreen instagram

- Nisam se oglašavala na ovu temu mesecima, doživela sam nerazumevanje od kolega i javno prozivanje, ali mislim da je sada stvarno dosta. Niti sam preotela pesmu, niti je meni iko od njih u oči išta od toga rekao, jer bih ja obrazložila postupak ponovog snimanja pesme. Niti sam neko ko je skandalozna ličnost i to moja publika odlično zna, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru. Aleksandra Mladenović mi apsolutno ništa nije rekla, iako smo radile zajedno i sretale se. Kada bi meni neko sklonio sa "Jutjuba" moju pesmu koja je moj lični pečat, rešila bih to na sudu. Izjave kao što su "nije kolegijalna, nije fer", i tako dalje, nije mi jasno po čemu ja to nisam fer? Pesmu je lično Andreana skinula sa "Jutjuba", je l' to kolegijalno i ok? Znači, ako je Andreana lično skinula pesmu sa "Jutjuba" svojom voljom, u čemu je onda problem? Hvala na razumevanju i više se ne oglašavam na ovu temu - istakla je Aleksandra Bursać u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija