• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.06.2022

09:49

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U FINALU "ZVEZDA GRANDA" Nermin umalo pao u nesvest nakon proglašenja pobednika, pa se obratio NJIMA!

ATA Images

Estrada

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U FINALU "ZVEZDA GRANDA" Nermin umalo pao u nesvest nakon proglašenja pobednika, pa se obratio NJIMA!

Podeli vest

Nermin Handžić je sinoć pobedio u "Zvezdama Granda", a nakon proglašenja se obratio ostalim takmičarima, zahvalio im se i rekao da je svejedno ko je odneo pobedu, jer je svi koji su se nađli u finalu zaslužuju.

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je, posle napetog glasanja, odneo Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

Naime, kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

Foto: ATA Images

Nermin Handžić i Viki Miljković

- Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odneo pobedu večeras bilo bi zasluženo - skromno je rekao Nermin a zatim je usledila i pobednička pesma koju su sa njim u glas pevali svi.

U samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova.

Podsetimo, Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gde je oduševio sve svojim talentom.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija