• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.06.2022

21:05

RAZOČARALA SAM SE U LJUBAV SVOG ŽIVOTA Edita Aradinović progovorila o momcima, operaciji glasnica i inspiraciji za pesme

Promo

Estrada

RAZOČARALA SAM SE U LJUBAV SVOG ŽIVOTA Edita Aradinović progovorila o momcima, operaciji glasnica i inspiraciji za pesme

Podeli vest

Edita Aradinović je otkrila da je nakon ljubavnog brodoloma došlo vreme kada uči da "hoda i diše".

Pevačica je u centru medijske pažnje zbog operacije glasnih žica koju je imala, a u intervjuu za Kurir otkriva u čemu nalazi inspiraciju za tekstove koje piše, ali i detalje iz ljubavnog života

Edita Aradinović nedavno je imala operaciju glasnih žica, zbog koje trenutno pravi pauzu s nastupima, ali je za svoju publiku pripremila nove pesme, koje mogu da slušaju sve dok se ne vrati na binu.

 

 

U intervjuu za Kurir Aradinovićeva je ispričala kako prolazi kroz ovaj teški period, kako je sama sebi najveća podrška, ali je otkrila i planove za leto. Editom je otvoreno razgovarala i o njenom privatnom životu, pa je priznala da se razočarala u ljubav svog života i otkrila da do januara planira da nađe dečka.

Više puta si izjavila da nakon operacije imaš piskav glas i više ne zvučiš kao batica.

- Sada imam potpuno novu boju, novi identitet, preporodila sam se! Da, ranije sam zvučala doslovno kao batica.

Možemo li da očekujemo promenu pravca muzike s novom bojom?

- Možete, naravno, volim da eksperimentišem i u životu i u muzici. To je deo mog karaktera!

Priznala si da ne slušaš doktore i ne miruješ dovoljno, kako napreduje oporavak?

- Ide sporije, ali šta očekivati od žene koja nikad ne staje, radim od sedamnaeste godine i ne znam šta je odmor.

 

 

Imaš veliku podršku kolega sa estrade, ko je privatno najviše uz tebe?

- Iskreno, sama sebi! Kad kažem, možeš ti to, stvarno jedino ja znam kako mi je.

Kada i od čega ti se pojavila preponska kila i koliko te plaši ta operacija?

- Ko zna kada i od čega se pojavila... Ma ne plaši me ništa dok znam da sam zdrava. Samo mi je to bitno!

Kada se očekuje tvoj povratak na scenu?

- Nisam ni odlazila, čini mi se da sam sad aktivnija nego ikad. Dosada je đavolja rabota!

 

 

Izjavila si da nećeš nastupati tokom leta, da li planiraš neko egzotično putovanje ili odmor, i da li bi nam otkrila sa kim?

- Ne planiram egzotično putovanje, jer nemam s kim, a nemam ni kad. Moram da završavam pesme. Na odmor ću verovatno u januaru, ako bog da do tada nađem i partnera.

"Egomanija" i "Štikla" pokupile su ogromne simpatije publike, o čemu govori i prvo mesto u trendingu na Jutjubu. Šta te je inspirisalo da napišeš te tekstove?

- "Egomaniju" je pisao moj dragi drug Nidža Bleja i pokidao je tekst, opisao je trenutno vreme u kojem živimo. "Štikla" je pisana u vreme korone, kada nisam imala šta da radim i nikome nije posvećena.

 

 

Koliko se poistovećuješ s tekstovima koje pišeš?

- U poslednje vreme i ne, pre jesam, sada to gledam kao zabavu. Počela sam da pišem čak i tuđa iskustva.

Šta te inspiriše kad pišeš pesme?

- Život...

Na društvenim mrežama izašao je snimak o kojem si govorila za Kurir, kada te je dečko iz publike gađao papirom. Koliko često pevači doživljavaju neprijatnosti s pijanim gostima?

- Dešava se, ali posle tog klipa više se nije dešavalo i nadam se da neće. Ako se bude ponovilo, moraću onda burno da reagujem, ali dešavaju se neprijatnosti, nažalost.

 

 

Da li si zaljubljena? 

- Ne! Moj je život mrtvo more bez ijednog talasa! Šalim se. Iskreno, razočarala sam se u ljubav svog života, i sad je vreme kada učim da hodam i dišem, samo dosta pametnija! Moje priče su zapravo jako inspirativne, ali teške.

Da li ćeš izbaciti još neku pesmu tokom oporavka?

- Hoću, hoću! Otkriću vam da baš za svoj rođendan izdajem jednu od omiljenih pesama.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija