• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M

28.06.2022

16:00

OGLASIO SE RASTA POVODOM SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ! Evo koga je podržao

printscreen

Estrada

OGLASIO SE RASTA POVODOM SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ! Evo koga je podržao

Podeli vest

Stefan Đurić Rasta nastupao je u Herceg Novom na festivalu "Skale 2022". Reper je otkrio svoje mišljenje o sukobu pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić koji je nastao zbog autorskih prava na pesmu "Provereno", a onda je progovorio i o novoj devojci

Reper Stefan Đurić Rasta bio je počasni gost festivala "Skale 2022" koji se održava u Herceg Novom. On je tom prilikom otkrio da li je stao na stranu bivše supruge Ane Nikolić kada je čuo za skandal sa Milicom Pavlović koji je izbio zbog pesme ''Provereno''.

Foto: printscreen

Ana Nikolić i Milica Pavlović

-U skukobima generalno ne podržavam nikoga, a svakako sam uvek na strani svoje porodice. Mi smo u odličnim odnosima, ona mi šalje pesme koje planira da snimi i ja njoj. Savetujemo se oko posla. Možda dođe i do saradnje.

S obzirom da se u toliko dobrim odnosima sa bivšom suprugom, mnogi su posumnjali da ima nade da slavna pevačica i reper obnove ljubavnu vezu, ali reper nije želeo da komentariše trenutni ljubavni život, pa nam tako nije otkrio ništa ni o pomirenju sa Anom ni o potencijalnoj novoj devojci.

Foto: instagram/stefanrasta

Rasta

- Ne bih pričao o devojci. Ne volim da pričam o tome. Vi kopajte, istražujte, ali ja neću da komentarišem. Zaljubljen sam i srećan - rekao je reper i dodao da sprema novi album:

-Spremam pesme i album će izaći u oktobru do tada samo singlovi. Srećan sam što ljudi slušaju moje pesme. Presrećan sam što sam na slobodi, prelep osećaj- zaključio je reper 

Podsetimo, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli su se nakon godinu dana braka, iz kog imaju ćerku taru. Njih dvoje su ostali u odličnim odnosima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija